Pondělí 12. 9.

Měsíc se přesouvá z Ryb do znamení Berana v 8.47. Je vhodné udělat si peeling obličeje i celého těla a nezapomeňte na krém. Nechte si profesionálně ošetřit akné. Snažte se být sami se sebou spokojeni – přihlaste se na kurz tance, malování, hry na klavír, naučte se meditovat, vylezte na Sněžku, prostě něco, co vám zvedne sebevědomí. Nikdy není pozdě začít!

Úterý 13. 9.

Luna se nachází v Beranu. Chcete-li zlepšit sluch či vylepšit náladu, provádějte jednoduchý cvik. Promněte si bříšky prstů obě uši od horního okraje až k lalůčku a zpět.

Středa 14. 9.

Měsíc se přesouvá do Býka ve 13.39. Každý den si vykloktejte ústní dutinu. Tím ji vydezinfikujete a chráníte se před nemocemi. Ústa proplachujte několikrát denně.

Čtvrtek 15. 9.

Luna se nachází v Býku. Štítná žláza je velmi důležitá a do těla uvolňuje hormony. Při tvorbě těchto hormonů je nutný jod. Ten najdete v mořských řasách a rybách.

Pátek 16. 9.

Měsíc se ve 22.16 přesouvá do Blíženců. Pečujte o sebe, nechte si namasírovat záda, ruce i nohy. Potřebujete se uvolnit a k tomu vám pomůže horká koupel nebo sauna.

Sobota 17. 9.

Luna ubývá v Blížencích. Pokud se cítíte nachlazeni nebo máte dýchací potíže, vyzkoušejte zázvorový čaj nebo šťávu vymačkanou z jemně nastrouhaného zázvoru.

Neděle 18. 9.

Měsíc se nachází v Blížencích. Dnes je vhodný čas na úklid. Nejen ve skříních doma, ale i v kanceláři a na pracovišti. Zaměřit byste se mohli i na úklid v životě.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články