Pondělí 19. 9.

Měsíc se přesouvá do Raka v 9.59. Pečujte o svůj dekolt a poprsí a jemně je namasírujte. Nemyjte si ale vlasy, v tomto období by se vámpak více mastily,

Úterý 20. 9.

Luna ubývá v Raku. Promasírujte si důkladně dráhu meridiánu žaludku. Nachází se pod okem na lícní kosti. Dýchejte vědomě, zhluboka a dlouze se nadechněte!

Středa 21. 9.

Měsíc ubývá a přesouvá se ze znamení Raka do znamení Lva ve 22.38. Nechte si ostříhat vlasy, budou pevnější, vytvořte na ně zábal, využijte babských rad a do masek přidejte vhodné bylinky. Nechte si odstranit lupy. Vyhněte se v tomto období depilaci a vyzkoušejte detoxikační kúry. Dodejte tělu dostatek vitaminu C, chrání srdce a posiluje imunitu.

Čtvrtek 22. 9.

Luna se nachází ve Lvu. Do jídelníčku zařaďte jen zásadité potraviny, jako jsou brambory, pohanka, sója, citrony a petržel. Zajděte si na masáž zad a šíje.

Pátek 23. 9.

Měsíc ubývá ve Lvu. Spěte ve tmě, ve spánku probíhá obnova buněk. Čím větší tma je v noci, tím více melatoninu se v těle vytvoří. Zbytečně se nestresujte!

Sobota 24. 9.

Luna se v 9.53 přesouvá do znamení Panny. Vaše břicho potřebuje pozornost. Masírujte oblast kolem pupíku jemnými hmaty, a to ve směru hodinových ručiček.

Neděle 25. 9.

Ve 23.54 nastane novoluní v Panně. Držte dnes půst, ale ne hladovku. Například zkuste jíst dopoledne jen ovoce a odpoledne jen zeleninu. Nezapomínejte hodně pít!

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články