Pondělí 11. 4.

Měsíc se v 6.00 přesouvá ze znamení Raka do znamení Lva. Nechte si ostříhat vlasy, udělat zábal a odstranit lupy. Jen depilace teď není vhodná. Dodejte svému tělu vitamin C, chrání srdce a posiluje imunitu. Začněte den sklenicí vlažné vody s citronem. Z vitaminů najdeme v citronu C, B, A, dále vápník, draslík, fosfor, hořčík, železo, zinek a pektin.

Úterý 12. 4.

Luna dorůstá ve Lvu. Pečujte o vlasy a vyhledejte opravdového profesionála. Vždy a za každých situací se usmívejte. Přitáhnete si do života přesně to, co vysíláte.

Středa 13. 4.

Měsíc se přesouvá do Panny v 16.07. Při bolestech hlavy si do umyvadla natočte teplou vodu a ponořte obě paže. Zkuste čaj z čerstvé nebo i sušené máty.

Čtvrtek 14. 4.

Luna se nachází v Panně. Mějte se rádi, nezapomeňte se chválit a všímat si věcí, které se vám na vás líbí. Pokud nebudete milovat sebe, nemůžete milovat ani druhé.

Pátek 15. 4.

Měsíc se ve 22.46 přesouvá do Vah. Je vhodná doba na začátek jarní očistné kúry. Mějte před sebou neustále sklenici vody a omezte maso, polotovary a alkohol.

Sobota 16. 4.

Úplněk ve Vahách nastane ve 20.55. Potřebujete-li posílit ledviny, třete hřbety rukou vertikálně oblast ledvin. Hodně pijte čistou vodu a bylinkové či zelené čaje.

Neděle 17. 4.

Měsíc ubývá ve Vahách. Neděle je vhodná pro kosmetická ošetření, líčení či změnu vizáže. Pokud chcete mít radost ze života, radovat se musíte teď, a to z maličkostí!

Zdroj: E.M.A. Europe