Pondělí 30. 5.

Ve 13.30 je novoluní v Blížencích. Naučte se dýchat vědomě! Když dýcháte, tak se bránice v hrudi pohybuje a masíruje vnitřnosti břicha a tím bojuje proti zácpě.

Úterý 31. 5.

Měsíc dorůstá v Blížencích. Pečujte o své ruce, vhodné jsou parafínové zábaly, vyzkoušejte masáž celého těla, koupele a saunu. Udělejte si masáž hrudníku.

Středa 1. 6.

Luna se nachází v Blížencích. Milujte svůj život a všechno kolem sebe, každého živého tvora, každou činnost, každou situaci. A pokud to neumíte, naučte se to!

Čtvrtek 2. 6.

Měsíc se přesouvá z Blíženců do Raka v 7.49. Trávicí ústrojí podpořte pohybem. Ten zvyšuje v játrech produkci žluče, která je důležitá pro trávení tuků. Chcete-li povzbudit játra, přiložte si v té oblasti vlhký teplý ručník. Pečujte o svůj dekolt a poprsí jemnou masáží a studenou sprchou. Nemyjte si vlasy, víc by se vám mastily a tvořily by se lupy.

Pátek 3. 6.

Luna dorůstá v Raku. Pečujte o dekolt a poprsí a nemyjte si dnes vlasy. Máte-li problém s játry, žvýkejte semínka ostropestřce mariánského. Povzbudí jejich činnost.

Sobota 4. 6.

Měsíc se ve 20.38 přesouvá do Lva. Den začněte sklenicí vlažné vody s citronem nebo šípkovým čajem. Na srdce jsou vhodné tučné ryby, jako je makrela, losos a tuňák.

Neděle 5. 6.

Luna dorůstá ve Lvu. Vlasy si nechte ostříhat, udělejte jim zábal, kupte šampon na odstranění lupů. Hlavně si nenechte udělat depilaci, dnes by nebyla účinná.

Článek vyšel v časopise Vlasta č. 21 z 25. 5. 2022.