Pondělí 16. 5.

Dnes v 6.13 nastane úplněk ve Štíru. Tím pádem se vám mohou více měnit nálady, tak s tím počítejte. Nedělejte si nic z případného smutku, nebude mít dlouhého trvání.

Úterý 17. 5.

Luna se přesouvá do Střelce ve 13.50. V posteli se ráno pořádně protáhněte, zlehka napínejte svaly, uvolní se klouby a napřímí páteř. Nechte si namasírovat tělo.

Středa 18. 5.

Měsíc ubývá ve Střelci. Překyselený organismus má nadměrnou spotřebu vápníku, proto si jej bere ze zubů a kostí. Zabraňte tomu správnou výživou a jezte brokolici.

Čtvrtek 19. 5.

Luna se ve 14.02 přesouvá do Kozoroha. Pečujte o pleť a nehty. Napusťte si vanu, přidejte bylinky, na vhodné místo v koupelně postavte zapálenou svíčku a relaxujte.

Pátek 20. 5.

Měsíc se nachází v Kozorohu. Pečujte o pleť a nehty, jděte do bazénu. Každý nový den znamená nový začátek. Proto si pořádně promyslete, co byste chtěli změnit.

Sobota 21. 5.

Luna se přesouvá z Kozoroha do znamení Vodnáře ve 14.53. Nechte si udělat masáž nohou, případně celého těla, a ošetřit křečové žíly. Zkuste cvik, kdy si dáte na 5-15 minut nohy na zeď. Tato poloha oživuje tělo, mysl i ducha. Také jóga nebo podobné cvičení by vám mohlo pomoci. Základem je však jakýkoliv pohyb, třeba taková svižnější hodinová procházka.

Neděle 22. 5.

Měsíc ubývá ve Vodnáři. Je vhodná masáž zad a nohou, důležité je rovněž ošetření křečových žil. Jestliže oprostíte mysl od zbytečností, budete prožívat lepší život.

Zdroj: E.M.A. Europe