Pondělí 8. 8.

Měsíc dorůstá ve Střelci. Na překyselený organismus je vhodná petržel, mandle, citrony a jablka. Naučte se milovat sami sebe, pečujte o sebe a vnitřní pohodu.

Úterý 9. 8.

Luna se ve 20.39 přesouvá do znamení Kozoroha. Hýbejte se, kdykoliv to půjde. Vystupte o stanici dříve a dojděte pěšky, i chůze do schodů je velmi prospěšná.

Středa 10. 8.

Měsíc se nachází ve znamení Kozorohu. Vhodné jsou pleťové masky, ať už ty kupované, nebo doma vyrobené. Pro stav kostí, kloubů a zubů je důležitý vitamin D.

Čtvrtek 11. 8.

Luna se přesouvá do znamení Vodnáře ve 20.45. Působí na lýtka, kotníky, bérce a žíly. Vhodná je masáž nohou a ošetření křečových žil. Najděte si každý den čas na jednoduché cvičení, kterému se říká „nohy na zdi“. Stačí pouze 5-15 minut. Oživuje tělo, mysl i ducha. Navíc pomáhá proti tvorbě křečových žil. I kvůli nim se doporučuje dostatečný pitný režim.

Pátek 12. 8.

Úplněk dnes nastane ve 3.36 ve znamení Vodnáře. Vhodná je masáž nohou, ale i masáž celého těla. Pozor na nálady, mohou se vám střídat jak na běžícím pásu.

Sobota 13. 8.

Luna se ve 20.44 přesouvá do Ryb. Lymfatický systém je důležitý, protože odvádí z těla přebytečné a škodlivé látky. Podpořte ho vhodnými lymfatickými masážemi.

Neděle 14. 8.

Měsíc se nachází ve znamení Ryb. Vhodné jsou reflexní masáže nohou, péče o chodidla a návštěva pedikúry. Hodně choďte, nejlepší je, pokud je nerovný terén.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články