Pondělí 2. 1.

Měsíc dorůstá v Býku. Pokud máte rýmu, zkuste čínskou medicínu. Nakrájejte zázvor a pórek na malé kousky a vařte je ve sladké vodě. Tato polévka vyvolá pocení.

Úterý 3. 1.

Luna se přesouvá do Blíženců ve 3.44. V těchto dnech si dejte pozor na velký průvan. Raději si kupte slušivý šátek, který bude zároveň teplý, a noste ho na krku.

Středa 4. 1.

Měsíc se nachází v Blížencích. Pečujte o své ruce, udělají za vás velké množství práce. Dopřejte si rovněž masáž, různé druhy koupelí a blahodárnou saunu.

Čtvrtek 5. 1.

Luna se v 15.15 přesouvá do Raka. Objímejte osoby, na kterých vám záleží. Doteky posilují imunitu a během objetí se vylučuje hormon oxytocin – hormon lásky.

Pátek 6. 1.

Měsíc dorůstá v Raku. Žaludek je emočně nejcitlivější orgán v našem těle. Dopřejte mu čas – jezte pomalu, pořádně rozžvýkejte každé sousto a jídlo si vychutnejte.

Sobota 7. 1.

Dnes nastává úplněk v Raku v 00.08. S úplňkem se pojí napětí, úzkosti, změny nálad, euforie, radost i romantické naladění. Vyhněte se operacím – rány více krvácejí!

Neděle 8. 1.

Měsíc se přesouvá ze znamení Raka do znamení Lva ve 3.40. Jezte několikrát denně malé porce a sousta pořádně rozžvýkejte. Dýchejte zhluboka, naučte se dýchat do břicha a vyzkoušejte dlouhý nádech a dlouhý výdech. Záda, ledviny i oblast jater udržujte v teple, snažte se odpočívat, relaxovat, hodně spát, ale také dostatečně se hýbat, nejlépe v přírodě.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články