Pondělí 5. 12.

Měsíc se ve 12.38 přesouvá do Býka. Pokud cítíte, že na vás leze třeba chřipka, pusťte se do cibule, česneku, křenu a medu. Med dávejte až do vychladlého čaje.

Úterý 6. 12.

Luna se nachází v Býku. Každý den chroupejte mrkev. Posilujete obličejové svaly, masírujete dásně a získáváte vitamin A. Chraňte organismus před chladem a hlukem.

Středa 7. 12.

Měsíc dorůstá a přesouvá se z Býka do Blíženců ve 21.49. Pečujte o své ruce, dopřejte jim masáž či parafínové zábaly. Zajděte si do sauny a na masáž celého těla, ponořte se do horké bylinkové lázně, ve které se vám nejen uvolní svaly, ale také si pořádně odpočinete. Choďte často do přírody, čistý vzduch okysličí vaše plíce a bude se vám lépe dýchat.

Čtvrtek 8. 12.

Luna je v Blížencích a úplněk nastane v 5.08. Masírujte si dlaně i chodidla, je tam spousta energetických drah. Zbavíte se tím úzkostí a zmírníte bolest hlavy.

Pátek 9. 12.

Měsíc ubývá v Blížencích. Dýchejte zhluboka, naučte se umění dýchání a dbejte na dodržování. Zhluboka se nadechněte a dech zadržte, vydechněte a opět dech zadržte.

Sobota 10. 12.

Luna se přesouvá do Raka v 8.49. Při vaření používejte bylinky, které podpoří vaše trávení – anýz, bazalka, bobkový list, fenykl, kmín. Pijte čaj z máty a kopřivy.

Neděle 11. 12.

Měsíc se nachází v Raku. Bolí-li vás žaludek, dbejte na své emoce. Nerozčilujte se, naučte se odpouštět a více se radujte a smějte. Naučte se relaxovat a více spát.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články