Jak na naturální líčení?

Vždy mějte na mysli, že cílem líčení je dosáhnout co nejpřirozenějšího výsledku a zvýraznit přirozenou krásu tváře a její rysy.

Pleť

Na sjednocení pleti postačí BB krém s lehkou texturou, která je velmi příjemná a nezatíží pleť. Sjednocuje barevný tón a kryje drobné nedokonalosti. Navíc bude pleť hydratovaná, rozjasněná a díky SPF chráněná před slunečním zářením. Svěží zdravíčko vykouzlíte pomocí krémové tvářenky. Aplikujte ji rovnou na tvář a zapracujte prsty.

Rty

Comeback tento rok slaví lesky na rty. Aby výsledný efekt líčení zůstal přirozený a rty nestrhly na sebe všechnu pozornost, zvolte transparentní a jemně tónované produkty. Vhodné jsou starorůžové nebo broskvové odstíny, výrazné barvy by rozbily celkový dojem. Nebojte se ani třpytek, na rtech vytvoří jemný zrcadlový efekt.

Oči

Vybírejte oční stíny v neutrálních, zlatavých a bronzových odstínech, které jsou ideální pro denní líčení. Pokud budete chtít výraznější barvu, aplikujte stín takzvaně namokro, zvýrazní se tím pigmentace a metalické odlesky. Místo linky se zaměřte na precizní nanesení objemové řasenky, nejlépe takové, jejíž aplikátor je složený ze štětinkového kartáčku a hřebínku. Nejdříve řasy vyčešte jemnými štětinkami a následně je od vnitřního koutku oddělte zatočeným hřebínkem.

ZDROJ: časopis Překvapení

Související články