Zdroj: Youtube

Betty s Vojtou se poznali na castingu soutěže MasterChef. Takže bylo hned od začátku jasné, že mají společného koníčka – vaření. Jiskra prý přeskočila okamžitě. Podle slov Vojty to byl dokonce pořádný ohňostroj. Tři roky po soutěži Muž roku, kterou Vojtěch Urban vyhrál, nemohl pořád najít tu pravou. "Byl to takový pokus omyl a měl jsem smůlu. Dlouho jsem řešil svoje osobní témata a přišlo to, když jsem to nejmíň čekal. Zjišťoval jsem, co vlastně od vztahu chci. Tady to byly rovnou ohňostroje a byl jsem úplně vyřízený," nechal se slyšet Vojta na jedné společenské akci. S půvabnou Betty Minaříkovou jsou teď nerozlučný pár.

Vaz mu zlomila chobotnice

Románek trvá už skoro devět měsíců. Zhruba půl roku svůj vztah tajili, nechtěli vyvolávat nějaké zbytečné spekulace ještě před natáčením. Možná doufali, že jim jejich odtajněná láska v přímém přenosu přinese nějaké plusové soutěžní body. Vojtovi to úplně nevyšlo, vaz mu zlomila chobotnice! Podle jeho slov jedinou chybičkou bylo to, že se mu dostatečně nevyšlehala holandská omáčka a všichni ostatní chobotnici připravili skvěle. Takže tahle drobnost ho stála život v soutěži…

Uplakaná kuchařka

Betty ale bojuje dál, i když některým divákům vadí, že je to taková věčná plačka. Často se totiž stane, že když porotci Betty něco vytknou, ona se úplně zhroutí. Je to zvláštní, holka z korporátu by měla umět udržet nervy na uzdě. Proto se diváci pozastavují nad její labilitou a hledají za jejím uplakaným projevem taktiku, jak hrát na city a udržet se v soutěži co nejdéle. Na otázku, zda díky stresovým situacím v rámci soutěže odhalili i negativní vlastnosti toho druhého, se Betty nechala slyšet, že právě Vojta se chová úžasně i pod velkým tlakem a přestože byl v soutěži sám za sebe, byl i pro ni velkou oporou. Možná jí teď blízkost partnera za kuchařským pultem chybí, kdo ví.

Střílí ostrýma...

Před dvěma lety Vojta řešil zdravotní potíže a výsledkem byla tvrdá diagnóza: neplodnost. Vojta si tehdy uvědomil, že ač jde o problém genetický, nechce hodit flintu do žita. Kompletně překopal život, protože na propuknutí nemoci se dle lékařů podílelo brutální fyzické i psychické přepětí, které po vítězství v Muži roku zažíval, a dokázal se během roku uzdravit. „Střílím ostrýma a dokonce i líp, než většina mužské populace,“ směje se dnes Vojta. Na plány na miminko je ještě brzy, ale dvojice se společnému potomkovi v budoucnosti nebrání.

Život na horské dráze

Po skončení MasterChefa však budou mít hrdličky spoustu jiných starostí. „Je to jako na horské dráze, skončila jsem v práci a s Vojtou chystáme nějaké společné projekty,“ řekla Betty v jednom z rozhovorů. Sama by chtěla být instruktorkou jógy, jógu miluje odmalička a aktuálně si dělá kurz. S Vojtou pak plánují další věci, které se budou týkat vaření, sportu a lifestylu. Rádi by prý dělali zážitkové večery s MasterChefem, jakési kurzy vaření, kde by si lidé zároveň vyzkoušeli disciplíny ze soutěže. „A také se s lidmi chceme pobavit, protože rádi hostíme a chtěli bychom tohle všechno propojit. Lákají nás také různá videa, kde bychom mohli předávat dál naše recepty nebo náš aktivní životní styl. Uvidíme – teď se to všechno nabaluje, přicházejí nejrůznější příležitosti, teď nás třeba čeká první společné focení,“ svěřil se Vojta.

Jisté je, že o obou mladých lidech ještě uslyšíme a přejeme jim, aby jim to klapalo i mimo kulinářskou show.

Zdroj: www.vlasta.cz https://tv.nova.cz/porad/masterchef-cesko

Související články