Pondělí 22. 8.

Měsíc ubývá v Blížencích. Pečujte o své ruce, udělají za celý den spoustu práce, a dopřejte jim parafínové zábaly. Zajděte si na masáž zad a šíje, případně do sauny.

Úterý 23. 8.

Luna se ve 2.29 přesouvá do Raka. Udělejte si každý den smoothie z rozmixovaného ovoce nebo zeleniny – obsahují velké množství vlákniny důležité pro střeva.

Středa 24. 8.

Měsíc se nachází v Raku. Hodně pijte – nejlépe vodu či bylinkové čaje. Například heřmánek hojí záněty zažívacího traktu, meduňka zklidňuje, třezalka zlepšuje játra.

Čtvrtek 25. 8.

Luna se přesouvá do Lva v 15.09. Nechte si ostříhat vlasy a udělejte jim zábal z bylinek, je i vhodný čas na odstranění lupů. Co ale nyní vynechte, je depilace!

Pátek 26. 8.

Měsíc se nachází ve Lvu. Spánek je pro regeneraci těla důležitý a neměli byste ho zanedbávat. Spěte proto v naprosté tmě a tichu šest až osm hodin denně.

Sobota 27. 8.

Dnes v 10.16 nastane novoluní ve Lvu. Promyslete, co vše je potřeba dát do pořádku nebo dotáhnout do konce. Pročistěte tělo i mysl od jedovatých látek či myšlenek.

Neděle 28. 8.

Měsíc dorůstá a přesouvá se ze znamení Lva do znamení Panny ve 2.25. Co se týká vlasů, změňte účes a střih. Pečujte o své břicho. Dopřejte mu pravidelné masáže, které musí být jemné a masírujte oblast kolem pupíku po směru hodinových ručiček. Po ránu vypijte velkou sklenici odražené vody s čerstvou citronovou šťávou. Zaktivujete obranný systém!

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články