I na sex můžete nebo nemusíte mít nadání. Ale i sex odměňuje za snahu a trpělivost. Takže nevěšte hlavu, ale ani se nevytahujte. Hvězdy vám jen dávají základní směr.

Ženy ve znamení Berana

Jsou divoké, temperamentní, těžko kontrolovatelné, taky svobodomyslné a v sexu rády zkoušejí nové věci, včetně střídání partnerů. Je pro ně důležité zachovat si svou nezávislost. Proto dávají ženy zrozené v tomto znamení přednost lákavé aférce před každodenním bezpečí manželské postele. Jsou atraktivní bez ohledu na konkrétní vzhled. Raději loví, než jsou loveny. A jde jim to, protože vědí, co chtějí a jak to dostat.

Ženy ve znamení Býka

Co se sexu týče, mají tyto dámy pěkně vysoké nároky. Samy dokáží svést kohokoliv si zamanou, protože dokonale ovládají všechna pravidla přitažlivosti a přesně vědí, co v posteli chtějí. Pro muže není snadné dostat je do postele, a pokud se to povede, pán by si měl být jistý svou výdrží a chutí. Pro ženy v Býku není sex jen to, co se odehrává přímo při aktu. Předehra pro ně začíná už ráno, pokračuje svůdnými esemeskami přes den a končí romantickou večeří. Muž, kterému je tato žena oddaná, si může být jist její věrností.

Ženy v Blížencích

Tady nuda rozhodně nehrozí. Blíženkyně milují zkoušet nové věci – ať už polohy, trojky nebo pomůcky, jsou prostě zvídavé. Proto taky mají neuvěřitelný sex-appeal a mužům se z nich klepou kolena. Jejich partneři mají to štěstí, že Blíženkyně nejsou ani trochu žárlivé. Soustředí se na prožitek a staví ho na první místo u sebe i u partnera. Pro žárlivce nejsou dobrými milenkami.

Ženy v Raku

Račice jsou citově založené, o tom není pochyb. Ale to neznamená, že se vždycky musejí milovat jen z lásky. Mají v sobě nespoutanou stránku, která si chce taky užít. Trojka nebo návštěva swingers klubu? Žádný problém. Záhadné hloubky jejich tužeb nemají hranice. Pokud se ovšem Račice zamiluje, je svému partnerovi naprosto věrná, ale i monogamní vztah musí mít intenzivní. V posteli i mimo ní.

Lvice

Sebevědomí žen zrozených v tomto znamení je téměř nekonečné. Není proto divu, že chtějí být obdivovány, milovány, loveny a vyžadují dlouhé dvoření. Než dojde na sex, dávají partnerovi celkem zabrat. Považují se za exkluzivní kořist a vyžadují odpovídající zacházení. Sex si užívají, pokud je partner zbožňuje. Je to pro ně důležitější než rafinované postelové hrátky. A jsou věrné.

Panny

Ženy narozené v tomto znamení jsou považovány za pořádné a spořádané. Možná to platí v pracovním životě, ale v posteli tohle všechno házejí za hlavu. Touží po bezbřehé vášni a rády překračují své hranice. Po partnerovi za to požadují diskrétnost. Nic pro ně není horší, než kdyby se jejich sexuální soukromí narušilo. Ve vztahu vyžadují důvěru a dávají za to vše.

Váhy

Ženy v tomto znamení mají hodně společného se Lvicemi. Chtějí ocenění a uznání. Chtějí, aby se jim muži dvořili a zasypávali je dárky a pozorností. Šanci u nich má jen ten, kdo se hodně snaží. V posteli dávají přednost něžnosti a romantice. Nedávají se snadno, ale o to jsou více žádoucí.

Štírky

Tyto ženy mají dar okouzlit každého, koho si zamanou. Někdy se navenek zdají tvrdé a nesmiřitelné, ale uvnitř se skrývají hluboké city. Od svého partnera chtějí odvahu poznávat nová území, zejména ta sexuální. Rády zkoušejí nové věci a testují své hranice. Občas hrají hry o moc a nadvládu.

Střelkyně

Netrpělivé a divoké, takové jsou ženy zrozené ve znamení Střelce. To ale neznamená, že v nich lze jejich sexuální touhu snadno probudit. Jsou hodně zaměřené na sebe a těžko se svádí. Nejdůležitější je pro ně respekt. Nemají pocit, že by potřebovaly velkou lásku, i když je naplňuje. Pro Střelkyně je sex hra a rády v ní mají navrch. Koneckonců, jsou to lovkyně.

Ženy v Kozorohu

Vědí, co chtějí, a jdou za tím. Jak v profesním životě, tak v tom sexuálním. Jakmile najdou vhodného partnera, ať už životního nebo jen na jednu noc, ohňostroj vášně je zaručen. Hodně to závisí na partnerovi, kterým se nechá vést za svou touhou. Musí být smyslný i silný, ale ne moc dominantní. Protože šéfkou je v posteli ona.

Vodnářky

Ženy v tomto znamení milují svou nezávislost a chrání ji za každou cenu. Těžko se vzdávají svému partnerovi, což ale neznamená, že jsou špatné milenky. Jsou divoké až animální. Nejlépe jim to jde u nezávazných známostí. Tehdy jim erotika říká nejvíc.

Ryby

Ženy v Rybách jsou stejně jako jejich mužské protějšky hluboce emocionálně založené. Neobratnému milenci nedávají druhou šanci. Největší šanci u nich mají eroticky zkušení milenci s talentem probudit všechny jejich smysly. Výhodou je i empatie a schopnost naladit se na partnerčinu vlnu. Pro ženy v Rybách byla vynalezena tantra.