1. Tina Turner - Proud Mary

Tanec je lékem na všechno, to je známá věc. A proto jestliže se na začátku roku cítíte tak nějak bez života a nevíte, ze kterého konce se do všech těch povinností a předsevzetí pustit, zapněte si známou vypalovačku od Tiny Turner. Trocha pohybu v bocích vám rozproudí krev v žilách a roztočí mozkové závity, ani nebudete vědět jak.

Zdroj: Youtube

2. C2C - Happy (feat. Derek Martin)

Nikdy se nebudete cítit šťastní, dokud to nezkusíte, v originále You'll never feel happy, until you try. To jsou pravdivá slova, která zní v písni francouzské skupiny C2C. Věřte, že ze židle vás zvedne i její rytmická melodie a nožkou si bude podupávat i ten největší bručoun. Nevěříte? Přesvědčte se zde.

3. Queen – Don’t Stop Me Now

Cítíte se skvěle, plní života a zkrátka tak nějak plánujete, že tenhle rok bude váš? Pak si na plné pecky zapněte hitovku od nesmrtelných Queenů a vydejte se směle vstříc svým snům.

4. Journey - Don't Stop Believin'

Pokud jste ke konci minulého roku naopak neprožívali zrovna šťastné období a s pocitem hořkosti v ústech jste vkročili i do toho nového, nebojte, nejste v tom sami. Věřte, že bude zase dobře. Jak ve své nejslavnější písni zpívá skupina Journey: „Don't stop believin', hold on to the feelin' neboli Nepřestávej věřit a toho pocitu se drž.“

5. D:Ream – Things Can Only Get Better

Je vaše nálada stále na bodě mrazu a vy potřebujete naladit něčím, co roztančí a do nového roku pozitivně naladí každou buňku ve vašem těle? V tom případě si v přehrávači nalaďte starou ale stále dobrou pecku od někdejší skupiny D:Ream a pouštějte si ji stále dokola. Píseň popisuje chvíle, kdy je člověk ztracen ve svých pocitech, neví, kudy kam, nevidí smysl života, ale nakonec se věci stejně vždycky zlepší, protože „Things Can Only Get Better“. To je bez debat.

6. Pointers Sisters - Jump

7. Pointers Sisters - I'm So Excited

Co jiného by vás mělo donutit navléknout se do fitness oblečku či nazout běžecké boty a vyběhnout do mrazivého lednového rána než tyhle dva životabudiče od americké skupiny Pointers Sisters, založené v roce 1969 v Oaklandu? Že letos žádný mráz není? Tím lépe! Ranní běh či odpolední procházka na čerstvém vzduchu je ideálním zdrojem nových nápadů a zdravého těla. Naladit se můžete zde a zde.

8. Elton John – I'm Still Standing

Zažít rozchod na Vánoce? I takové věci se bohužel dějí. V takovém případě ale zapomeňte na tklivé srdcervoucí songy, které by vás akorát rozesmutnily a vaše utrpení ještě více prohloubily. Pokud chcete do nového roku vstoupit s vidinou lepších zítřků a světla na konci tunelu, pak věřte, že je pro vás hitovka Eltona Johna ta pravá volba. Textem „Sbírám kousky svého života bez tebe v mé mysli a stojím nohama na zemi pevněji, než kdy dřív“ si můžete být jistí, že se brzy začnete těšit, co a koho vám nový rok přinese.

Zdroj: vlasta.cz youtube.com

Související články