Dárky pro fandy akčních filmů a her

Muži často velice rádi koukají na akční či válečné filmy a hrají počítačové hry s obdobnou tematikou. Není proto divu, že se pak stávají fanoušky všeho, co s akční tematikou souvisí.

Proto těmto pánům můžete koupit dárkový poukaz na střelnici. Budou si zde moci zastřílet ze zbraní, které jsou jim velice dobře známy a považují je dokonce za legendární, přestože je vlastně nikdy v ruce nedrželi. Těšit se mohou na pumpovací brokovnici, UZI nebo Magnum a AK-47. Střelnice je maximálně bezpečným způsobem, jak si tyto zbraně vyzkoušet a získat tak nezapomenutelný zážitek.

Alternativní možností je koupě lístků do kina nebo třeba trička či jiného „merche“ s tematikou určitého filmu.

S pánskou kosmetikou nemůžete udělat chybu

Jestliže si nechcete nad dárkem příliš lámat hlavu, můžete jednoduše koupit dárkovou kosmetickou sadu. Každý muž takové výrobky dokáže zužitkovat a rozhodně za ně bude rád. Můžete koupit sadu šamponů a sprchových gelů, deodoranty, voňavky, potřeby na holení a mnoho dalšího.

Pokud si váš obdarovaný potrpí na exkluzivitu, místo kosmetické sady budou lepší jeden nebo dva kusy luxusní pánské kosmetiky. Vodou po holení nebo kvalitní toaletní vodou neuděláte chybu.

Dárkový koš s jídlem

Další sázkou na jistotu jsou delikatesy. Když se bavíme o koši s jídlem, nemáme ale rozhodně na mysli hotové koše ze supermarketů. Dejte si s košem plným delikates práci a sestavte si jej sami. Pokud znáte chuťové preference obdarovaného, budete mít jistotu, že z koše už za pár dní nic nezbude.

Skvělou volbou bývají čokolády, výběrové uzeniny, vyzrálé sýry nebo červené víno. Velice oblíbené jsou i konzervované lahůdky – výběrové paštiky, kvalitní tuňák, nakládané papričky a rajčátka a mnoho dalšího. Do koše s delikatesami patří i oříšky, brambůrky, různé sušenky a další.

Máte dostatečný rozpočet? Darujte elektroniku

Nenajdete muže, který by netoužil po některém kusu elektroniky, kterou ještě nemá doma.

Velice populární jsou v současné době bezdrátová sluchátka. Jejich cena v posledních letech výrazně vzrostla díky prémiovým funkcím, skvělou volbou ale bude i sestava reproduktorů pro kvalitní zvuk uvnitř domova. Chybu neuděláte ani novou herní konzolí. Vhodným tipem na dárek bývá i nový chytrý telefon, hodit se může i notebook nebo tablet.