Už vám není dvacet, ani třicet, dokonce ani čtyřicet. Sice jste pořád docela k světu, ale to vám nezaručí, že se za týden nastěhuje o patro výš sympatický modrooký rozvedený pětačtyřicátník s vyřešenou minulostí. Co takhle zkusit online seznamku? Není to jen pro mladé nebo pro zoufalce? Není! Darina Křivánková vtipně glosuje, co vás tam může potkat.


Herečka Pavla Gajdošíková žije v Praze krátce přes rok a za roli ve filmu Chyby je čerstvě nominovaná na Českého lva. Jak se jí hrála Ema, mladá prodavačka, která dřív natáčela porno? "Nahota je součástí charakteru postavy a bez ní by to nebylo ono. Je to Ema, ne Pavla. Přiznávám ale, že jsem měla problém nejen s nahotou, ale těžké bylo i uvědomovat si, co hlavní hrdinka prožívá. Nikomu bych to nepřála."


Zimní měsíce vyvolávají u spousty lidí chmury, smutky či ztrátu motivace. Může za to nedostatek slunečního světla. Právě on je tím viníkem, že je nám v tomto ročním období pod psa. Zimní splín se dá ale zažehnat, a to nejen čokoládou!


Nenechte si ujít novou Vlastu, kromě výše uvedeného v ní najdete i s velkou přílohu o knížkách s tématem o audioknihách, a velkou soutěží o některé z nich. Ve skvělém rozhovoru s Renatou Kalenskou se dozvíte, jak novinářka pozná, že rozhovor do novin nestačí a dotyčný by si zasloužil knihu a nahlédnete i do světa 80. let, kam se ve své knížce vrací i Simona Bohatá. Co ji k tomu vede? Znalost literatury osmdesátek osvěžíte v našem kvízu.