Vyrazte na výlet. Autem, vlakem, autobusem, to je fuk. Ale hlavně někam dál a na celý víkend. Psychologové se už dlouho shodují na tom, že partnera nejlépe otestujete na cestách a U.S. Travel Association dokonce uspořádala studii, ve které se zjistilo, že společně cestující páry jsou šťastnější a mají bohatší sexuální život. Takže začneme plánováním.

Aktivně plánuje nebo chválí

Partner, který přijde sám s návrhem, kam jet, a jehož návrh se odvíjí i od toho, co baví vás, má skvělý start. Prozkoumá několik možností, vyptá se kamarádů, umí ověřit serióznost penzionu, zjistit otvírací dobu zámku, najít v okolí nejlepší restauraci. S takovým člověkem se pak neztratíte ani v běžném životě. Romantičtí snílci, kteří chtějí bez plánu vyrazit do lesů, ať si svádějí dvacítky. Po padesátce získává body ten, který bez problémů vyjde kopec, ale taky zná hodnotu teplé sprchy a kvalitního vína po sestupu. Pokud partner není plánovací tip, pak by měl vaše plány podpořit a pochválit. Známe se. Za pochvalou jdeme světa kraj v každém věku.

Nepanikaří za volantem ani při přestupech

Že nejlépe poznáte povahu chlapa v dopravní zácpě nebo při předjíždění, to je nám všem jasné. Pojišťovna AXA zjistila ve svém průzkumu, že podle stylu řízení se dá poznat i to, v jakém znamení jsme se narodili. Takže se bezpochyby pozná i to, jak kdo řeší problémy, krizové situace, jak jedná se slabšími, je-li pod tlakem agresivní. Pozorujte svého kandidáta bedlivě, ale shovívavě. Určitě se bude chtít i trochu předvést. A pokud místo autem jedete vlakem či busem, je ideální ten, kdo se s klidem vyrovná se zpožděním, náhradní dopravou, usadí vás vždy na výhodnější místo a zajišťuje občerstvení.

Slušně se chová i k lidem, které už nikdy nepotká

Na cestách narazíte na různé typy. Moc ukecané spolucestující v kupé, nerudné recepční, nešikovné číšníky, autoritativní průvodce po památkách… a u všech se dá předpokládat, že se už nikdy nepotkáte. Sledujte svého potenciálního muže, jak moc je tolerantní, nápomocný, vtipný, důrazný a asertivní. S lidmi, které už dlouho známe, se chováme jinak. Máme vyšlapané cestičky. Mistr, který si honí triko na nervózním personálu nebo nemá trpělivost s upovídanou babičkou ve vlaku, ať si šlape jinudy.

Líbí se vám pořád, i po túře i s kocovinou

Sexuální přitažlivost hraje jednu z hlavních rolí ve vztahu pořád, ať si naše děti myslí, co chtějí. Takže i dámy po padesátce touží, aby se jim z jejich chlapa klepala kolena. Aspoň občas. Na víkendové výpravě se nikdo neschová za světlo svíček a vyvoněné oblečení. Proto nejpozději v neděli ráno budete vědět, jestli tenhle kandidát vítězí i na postelové body. Denní světlo a trocha kocoviny prověří sex-appeal lépe než tři sexuologové.

Závěrečné varování

Nezapomeňte, že celou dobu testuje i on vás. Taky budete pozorována a hodnocena, a to je fajn. Na nic si nehrajte, to je jenom plýtvání časem. A toho se po padesátce dopouštět nehodláme. Takže až dorazíte v neděli večer domů, vycpete pohorky novinami a dáte prát džíny od bláta i sexy prádlo koupené speciálně na tento víkend, a pořád se vám bude chtít mu napsat, případně ho zase hned vidět, je to ten pravý. Teď jen aby i vy jste byla ta pravá.