Vans si zakládá na stále dostupných modelech a přijatelné ceně

Společnost Vans si svými modely získala zákazníky po celém světě. Jedná se o jednu z neoblíbenějších značek skejtových tenisek již od 70. let. Se vzrůstajícím zájmem se boty Vans staly světovým pojmem. Vyrábí stylové modely, jež jsou funkční a zároveň i cenově přijatelné. Jedná se o tradiční americkou značku obuvi, která je díky svému designu velmi populární především u mladších věkových kategorií zákazníků.

Původně skateboardové tenisky se s postupem času a změnou módních i společenských trendů staly typicky lifestylovými. Firma si zakládá na cenové dostupnosti a stálé nabídce, ve které byste jen marně hledali nejrůznější limitované edice.

Vans Old Skool si zamilujete

Značka Vans je na trhu více jak 50 let. Za tu dobu si získala obrovské množství fanoušků. Co se týče obuvi, specializují se na výrobu typicky skejtových tenisek. Disponují kvalitní a pevnou gumovou podrážkou, která se osvědčila především při skateboardingu. Tato obuv zaujme také zajímavě řešenou podrážkou, která je designována do waflového tvaru. Old Skool jsou první tenisky od společnosti Vans, u nichž byla zároveň použita kůže i tzv. „jazz stripe“ na stranách tenisek.

Vans Old Skool dámské tenisky jsou patrně nejvíce chváleny kvůli typickému a stylovému designu tenisek. Hodí se zároveň k nejrůznějším outfitům, jsou tedy poměrně univerzální obuví. V kolekci Old Skool jsou desítky modelů, které zaujmou ženy prakticky jakéhokoliv věku, a to ať už jste milovnicí sportovního či elegantního stylu.

Na sport, do práce i do přírody

Tenisky mají v současném světě dveře otevřeny prakticky všude a při všech příležitostech, což z nich dělá ideálního společníka každého z nás. Dámské tenisky jsou stylové a především praktické. Vhodně doplní džíny i sukni. Tyto tenisky jsou zkrátka milovány napříč generacemi. Pořiďte si i vy do svého šatníku boty Vans a uvidíte, že rozhodně nebudete litovat.

Najděte ideální model tenisek, který vám bude nejvíce vyhovovat

Kde najdete nejlepší výběr kvalitních tenisek na jednom místě? Přeci na Flexdog! Vybírat můžete dle nejrůznějších filtrů a vždy máte jistotu, že jsou vámi vybrané tenisky u prodejce skladem. Flexdog vám rovněž přináší zajímavé informace ze světa tenisek a novinek, které vás zaujmou. Již žádné zdlouhavé hledání na různých e-shopech. Díky Flexdog naleznete nyní tenisky na jednom místě.