Poté, co Oliviin manžel John Easterling zveřejnil na zpěvaččině oficiálním instagramovém profilu zprávu o její smrti, se virtuální svět proměnil v místo plné dojemných kondolencí a vzpomínek. Mezi prvními svůj smutek vyjádřila hereččina jediná dcera Chloe Lattanzi, která bez jakékoholiv popisku na sociální síť zavěsila sérii působivých fotografií se svou milovanou maminkou z dob, kdy byla ještě dítě, až po současnost. (fotografie níže posunujte šedou šipkou vpravo na obrázku)

Dojemné snímky vyvolaly okamžitý příval podpory od přátel a fanoušků. "Je mi to strašně líto. Tvoje máma byla skvělá a pro mě velmi inspirativní, protože jsem třikrát překonal rakovinu," zněl jeden z mnoha komentářů. Později dokonce přidala video společné písně, kterou se svou matkou nahrály ve studiu, a připsala: "Jsi můj přístav. Moje bezpečné místo. Ochrana mého srdce. Bylo mi ctí a stále je mi ctí být tvým dítětem i nejlepší přítelkyní. Jsi anděl na zemi a každý, koho ses jen letmo dotkla, byl požehnán. Miluji tě navždy, maminko moje."

Zdroj: Youtube

Kdo je Chloe Lattanzi?

Kdo je Chloe Lattanzi?

Chloe (36) je hudebnice a herečka a jediné dítě Olivie Newton-John. Její otec je Matthew Lattanzi, za kterého byla Olivia vdaná v letech 1984 až 1995.

Pozadu s internetovými kondolencemi však nezůstaly ani celebrity a známé osobnosti, se kterými se Newton-John přátelila či s nimi během života spolupracovala. Kromě Johna Travolty, po jehož boku Olivia v roce 1978 zazářila v muzikálovém filmu Pomáda v roli Sandy, na idol mnoha srdcí zavzpomínaly také zpěvačky Kylie Minogue, Dionee Warwick, Delta Goodrem, Barbra Streisand a zpěvák Elton John a herečky Michelle Pfeiffer, Brooke Shields, Rebel Wilson, Nicole Kidman s manželem Keithem Urbanem nebo třeba herec Antonio Banderas.

Dionne Warwick (81): „Do nebeského sboru se přidal další andělský hlas. Olivia byla nejen drahá přítelkyně, ale také jeden z nejmilejších lidí, se kterými jsem měla to potěšení nahrávat a vystupovat. Bude mi chybět." 

Dionne Warwick (81): „Do nebeského sboru se přidal další andělský hlas. Olivia byla nejen drahá přítelkyně, ale také jeden z nejmilejších lidí, se kterými jsem měla to potěšení nahrávat a vystupovat. Bude mi chybět." 

Brooke Shields (57): "Neuvěřitelně pozitivní člověk s neustále dobrou náladou... Inspirovala nás všechny."

 

Michelle Pfeiffer (64): „Děkuji ti za tvoje umění a talent, kterými jsi nás všechny tak laskavě obdarovala. Budeš mi moc chybět.“

Zdroj: vlasta.cz, instagram.com dailymail.co.uk prevention.com

Související články