Širokou nabídku pánského spodního prádla nabízí PLEAS a.s., který patří mezi tradiční české výrobce spodního a nočního prádla. Výrobce klade při výrobě spodního prádla důraz na komfort a pohodlné užívání. Funkčnost výrobků zajišťují kvalitní materiály a moderní, propracované střihy. K dispozici je pánské spodní prádlo až do velikosti 4XL.

Pánské boxerky

Boxerky (slipy s nohavičkou) jsou u mužů velmi oblíbené, a to jak pro každodenní nošení, tak pro sportovní a volnočasové aktivity. Jsou přiléhavé, pohodlné a sluší téměř každému muži.

Pleas nabízí pánské boxerky pro muže v různých barvách a designech, vybrat si tak můžete klasické jednobarevné boxerky, ale také proužkované nebo kostičkované boxerky.

Pánské boxerky jsou vyrobené převážně v kombinaci z přírodní bavlny pro perfektní pohodlí a elastanu pro maximální volnost pohybu.

V nabídce nechybějí ani volné pánské boxerky, vyrobené ze 100% bavlny. Bavlna je měkká a příjemná na dotyk, výborně odvádí přebytečnou vlhkost a nevyvolává žádné alergické reakce. Boxerky jsou tak vhodné i pro citlivou pokožku.

V neposlední řadě Pleas nabízí funkční pánské boxerky, které jsou vyrobené ze speciálního funkčního materiálu pro vysokou zátěž jak při aktivním, tak i rekreačním sportu. Funkční boxerky jsou mimořádně pohodlné a příjemné na těle, jsou lehké, pružné a vysoce prodyšné.

Pánské slipy

Ačkoli spousta mužů preferuje boxerky, řada mužů se stále cítí nejpohodlněji ve slipech.

Pánské slipy se nikde neshrnují a skvěle drží na těle. Slipy jsou velmi příjemné na nošení a oblíbené pro svůj pohodlný střih, který je podřízen maximálnímu komfortu. Nejlépe sedí v úzkých džínách, ale jsou praktické i při sportu.

Pánské slipy jsou vhodné hlavně pro muže, kteří mají silnější stehna. Sluší také štíhlým a menším mužům, kterým by nohavičkové boxerky zbytečně zkracovaly postavu.

V nabídce Pleasu jsou bavlněné slipy s příměsí modalu a elastanu, díky kterým jsou slipy jemné, ale zároveň dostatečně pružné a odolné.