Pro milovníky vaření

Máte doma nadšence do vaření? Kuchyňské vybavení je jasnou volbou. Nenechte se mýlit, pro opravdové milovníky dobře a ideálně vlastnoručně uvařeného jídla nejsou věci do kuchyně jen praktickou záležitostí, ale skutečnou radostí. Dvojnásobně to platí, pokud sáhnete po něčem skutečně stylovém a třeba i designovém, jako jsou například mísy Mason Cash, které dodají nejen salátům punc luxusu. Podobně skvělým dárkem jsou i nože od světových značek, které při správné péči vydrží dokonale sloužit třeba i po desítky let.

Pro milovníky mlsání

Pokud vaši blízcí dávají před vařením přednost mlsání, není nad to sáhnout po pochutinách a dobrotách. Ať už alkoholických, jako je například francouzské víno nebo třeba těch čokoládových – jako jsou belgické pralinky, které žádného milovníka čokolády ještě nikdy nezklamaly. Jedlé dárky můžete navíc skvěle kombinovat a každému udělat jeho vlastní balíček přímo na míru jeho chuťovým buňkám.

Pro dobrodružné nátury

Máte doma nebo v okolí dobrodruha, který se často vydává na různé túry a jiná dobrodružství, zatímco vás svírá strach, aby se v pořádku vrátil? Pepřové spreje či osobní alarmy odradí divokou zvěř, toulavé psy, ale poradí si i s dotěrnými lidmi.

Pokud se vám nezdá dárek pro sebeobranu tím pravým, můžete sáhnout po taktických hodinkách, kvalitním noži nebo para cord náramku, který je v přírodě skvělým pomocníkem v nejedné prekérní situaci.

Pro módní nadšence

Máte doma puberťáka či puberťačku, kteří nedají dopustit na kvalitní značkové oblečení? Takový koníček se může Ježíškovi pěkně podražit. Ne však pokud sáhnete po outletových kouscích těch nejznámějších značek. Vybírat můžete ze všemožných kousků od mikin, šatů či kabátů až po kabelkách, hodinkách či dalších doplňcích – skvělá volba pro jakéhokoliv módního nadšence.