Házet všechny do jednoho pytle pochopitelně nelze. Přesto dle studií existují povolání, která k flirtu a utajeným románkům svádí více, než jiná. Možná budete překvapeni, co všechno se v daných oborech děje.

VIDEO: Nevěra ve vztahu: Co je a není nevěra? Proč k ní dochází a jak se s ní vypořádat?

Zdroj: Youtube

1 Zdravotnický personál

Na první příčce žebříčku největších nevěrníků se umístili lékaři a zdravotní sestry v nemocnicích. Jak se zdá, velký počet odpracovaných hodin, včetně nočních služeb, si žádá společný „odpočinek“ na lékařském pokoji.

2 Učitelé

V otázce nevěry za lékaři nezaostávají ani univerzitní profesoři. Ať už si student či studentka potřebuje vylepšit známku, či se jedná o vytouženou erotickou fantazii sexu s nadřízeným, učitel to milerád splní a užívá si pocit, že si u jeho kabinetu jeho svěřenci doslova podávají dveře.

3 Piloti a letušky

Pokud je váš manžel pilot, nebo vaše žena letuška, pak nechceme malovat čerta na zeď, ale je dobré být ve střehu a v případě potřeby si dát dvě a dvě dohromady. Posádky spolu totiž tráví čas a v destinacích přespávají na jednom hotelu, kde můžou, ale nemusí, chtít šetřit a pronajmout si společný pokoj.

4 Právníci

Může se to zdát nepravděpodobné, ale nevěrníci se velmi často nacházejí i mezi právníky. Neustálý tlak ze strany klienta a dokazování nevinny je nejspíš vyčerpává natolik, že musejí v kanceláři, v níž pochopitelně zůstávají do pozdních hodin, upustit páru s pohlednou asistentkou.

5 Muzikanti

Tahle profese nás žebříčku největších nevěrníků vlastně nijak nepřekvapila. Přestože je to předsudek, ke zpěvákům a hudebníkům nevěra tak nějak patří. Skoro to vypadá, jako kdyby kromě potlesku někteří potřebovali i pomazlení od svých fanynek.

6 Číšníci a barmani

Práce v pohostinství s sebou nese neobvyklou pracovní dobu, kvůli níž není jednoduché sjednotit časový rozvrh se svým partnerem. To může vyvolat nespočet hádek…Ale co na tom, když pravé porozumění může dotyčný najít v práci na druhé straně baru? Lákadla jsou všude.

Zdroj: vlasta.cz womanmagazine.com

Související články