Zdroj: Youtube

Dcery slavných matek po nich často zdědí krásu, většinou i talent, někdy je nakonec předčí v oboru, který jejich matky proslavil. Většinou mají i ony našlápnuto k hvězdné kariéře. Vedle svých maminek poznaly svět showbyznysu a možná jim nebylo vždycky příjemné každodenní srovnávání se svojí slavnou předchůdkyní. Pojďme si některé nejznámější zahraniční matky a jejich dcery představit.

Cindy Crawford (56) a dcera Kaia Gerber

Jedna z nejslavnějších top modelek Cindy Crawford přivedla na přehlídková mola také svou dceru Kaiu. Cindy si doslova vytvořila kopii sama sebe, jsou si až neuvěřitelně podobné. Cindy už po mole nechodí a její dcera Kaia Gerber svoji hvězdnou kariéru začíná rozjíždět. Má za sebou přehlídky pro značky, jako je Chanel a Versace, objevila se na titulkách časopisu Vogue v Americe, Británii, Francii a Itálii a s matkou nafotila kampaně pro švýcarské náramkové hodinky Omega.

Reese Witherspoon (46) a dcera Ava

Nikdo by nepoznal, že se jedná o matku a dceru, vypadají spíš jako sestry. Reese Witherspoon, známá hlavně díky filmové roli pravé blondýnky, je neustále velmi šik. Její dcera Ava však nezvolila hereckou cestu a díky svým půvabům je úspěšná jako modelka.

Heidi Klum (49) a dcera Leni

Slavná modelka Heidi Klum je proslulá svými kampaněmi pro spodní prádlo Victoria's Secret či Intimissimi. Pro italskou značku pózuje i se svou nejstarší dcerou Leni, jejímž biologickým otcem je italský multimilionář Flavio Briatore, se kterým se Heidi rozešla ještě před narozením Leni. Ani v tomto případě se geny nezapřou, první nabídku na modeling získala Leni už ve dvanácti letech. Tehdy jí to matka ještě zatrhla a vyměkla až o necelých pět let později, kdy společně nafotily titulku nejmenovaného módního časopisu.

Kate Moss (48) a dcera Lila Grace

Přestože Lila Grace není zcela přesnou kopií své mámy, její podoba s tehdy náctiletou Kate je neuvěřitelná. Britská supermodelka Kate Moss dala své dceři takový genetický potenciál, že by bylo s podivem, kdyby ho alespoň v modelingu Lila Grace nevyužila.

Andie MacDowell (64) a dcera Sarah Margaret Qualley

Herečka Andie MacDowell má druhorozenou dceru Sarah Margaret Qualley. Ta se od malička věnovala baletu a od šestnácti let také modelingu, nakonec se ale vydala cestou herectví jako její matka. Obě ženy spolu nafotily kampaň známé značky kabelek a často a rády spolu vyrážejí nejen do společnosti, ale i na nákupy a do přírody.

Vanessa Paradis (49) a Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp, dcera slavné francouzské zpěvačky, herečky a modelky Vanessy Paradis a herce Johnnyho Deppa, se stejně jako její matka vydala cestou modelingu, herectví a zpěvu. Poprvé se objevila v matčině klipu, který režíroval sám Johnny Depp, a svůj první hit Joe Le Taxi nazpívala ve čtrnácti letech. Objevila se i ve filmech Mroží muž, Yoga Hosers, Tanečnice nebo v dramatu Planetárium, kde stála po boku Natalie Portman.

Uma Thurman (52) a dcera Maya Hawke

Skvělé geny zdědila také Maya Hawke, dcera jedné z nejlepších světových hereček Umy Thurman. Ta je stále velmi přitažlivá a směle vizáží konkuruje o 28 let mladší Maye, která se živí modelingem a koketuje i s filmem.

Amanda Holden (51) a dcera Louise Florence Hughes

Britská moderátorka a porotkyně soutěže Británie má talent Amanda Holden často vyráží do společnosti se svojí druhorozenou dcerou Louise Florence Hughes. Ta jako by mamince z oka vypadla.

Zdroj: www.vlasta.cz Profimedia

Související články