Nouzový stav jako inspirace

Jarní korona-krize většině podnikatelů vůbec nehrála do karet. Ani KetoFit, který se specializuje na moderní funkční výživu to v důsledku mnoha omezení neměl snadné. Z nevýhody se stala zajímavá výzva, jak vysvětluje Filip Degl, zakladatel firmy:

Spoustě lidí se úplně změnila životní situace – někdo pracoval od rána do večera, jiní zůstali doma a napjatě čekali co bude. Všem se ale zhoršila životospráva a jídelníček, byli ve stresu a měli méně pohybu. Jenomže co naše zdraví a imunita? Teď, když je nejvíce potřebujeme? Proto jsme spojili požitek z jídla se skvělou výživovou hodnotou."

A tak se v KetoFit zrodil geniální nápad na jídla, která podpoří imunitu a obranyschopnost. Konkrétně proteinové palačinky a džemy bez cukru, které dodají chybějící vitamíny a živiny, ale přitom skvěle chutnají.

Ketofit

Tip: Vybrané produkty KetoFit můžete pořídit se slevou 40 % v rámci SLEVOVÉHO TÝDNE S DENÍKEM od 9.11.2020 do 15.11.2020. Stačí při nákupu zadat slevový kód: Kfit. Objevte účinky Ketofit.

Zapomeňte na pilulky, dejte si palačinky

KetoFit proteinové palačinky jsou dlouhodobě oblíbené, ale scházely jim opravdu zdravé džemy. Bohužel ty klasické obsahují 50 a více procent cukru, který se ochotně ukládá do tuku a ještě k tomu většinou obsahují i řadu konzervantů. Proto jsme hrdí, že se povedl vývoj džemů bez cukru a chemie. Jak toho v KetoFit dosáhli?

Vyrobit vynikající džem bez cukru a chemie je hlavně o kvalitě ovoce. Většina jahod dnes pochází z hydroponické produkce ve skleníku a jejich chuť i vůně je o ničem. Za cenu vyšší pořizovací ceny jsme nakonec sehnali dodavatele ovoce pěstovaného tradičně v hlíně. Výsledek je dokonale voňavý a lahodný džem prakticky bez cukrů, ze kterého jsou zákazníci nadšení," chválí úspěch Filip Degl.

Výborné ohlasy na džemy i smootihes

Vize opravdu výživných dobrot se ukázala jako úspěšná a moderní potraviny si našly oblibu u tisícovek domácností. „Z mnohaleté praxe dobře vím, že sebezdravější jídlo, které zároveň není moc dobré, lidi neosloví. Proto jsme kvalitní proteiny, vitamíny a vlákninu zakomponovali do chuťově výborných pokrmů v podobě palačinek s džemem a smoothies," říká o úspěchu jarních produktů Filip Degl.

Představa čerstvé palačinky s přírodním džemem je opravdu lákavá forma doplňování vitamínů, ale KetoFit přinesl i další možnosti. Pro všechny, kteří potřebují jídlo rychle vyřešit, a přitom se neodbývat, jsou určená instantní vegan proteinovo-ovocná Smoothie. Najdete v nich rostlinné proteiny, sušené ovoce a spoustu vitamínů.

Vyzkoušela jsem už pár podobných alternativ jídla, ale Smoothies od KetoFit má výbornou přírodní chuť a dělá mi dobře. Pro náročné směny, kdy se nezastavím je to nejlepší jídlo, které připravím za minutu a nejsem po něm unavená," hodnotí smoothie Martina, zdravotní sestra.

Zase ta imunita. Vitamíny nestačí!

Běžný jídelníček většiny z nás je, ruku na srdce, chudý na důležité živiny. I samotné vitamíny jsou jen část celé skládačky. Lidské tělo potřebuje zároveň kvalitní proteiny, pro obnovu svalů i buněk imunitního systému. Stejně důležitá je kondice našeho střeva, kde se miliardy prospěšných mikroorganismů živí vlákninou, čímž se podílejí na naší obranyschopnosti a produkci některých vitamínů. I té je v průměrném jídelníčku nedostatek.

Jídla KetoFit proto staví hlavně na bílkovinách, vitamínech a vláknině. Firma jich dnes nabízí přes přes 60 druhů, včetně proteinového pečiva, těstovin, polévek, omelet, tyčinek, peruánské čokolády a dalších sladkých i slaných pokrmů.

Snadnější už to být nemůže. Pochutnáte si s dobrým pocitem, že svému tělu dáváte prospěšné živiny," dodává Filip Degl.

Nezbývá než dát nadšenému sportovci a vizionáři za pravdu. Užívat si výborná jídla a podpořit jimi vitalitu je určitě lepší, než se spoléhat na preparáty z lékárny.