Zdroj: Youtube

Na přehlídkových molech a červených kobercích se to extravagantními modely v jásavé růžové jen hemží. My jsme pro vás vybrali na ukázku několik celebrit v růžových outfitech, díky kterým je nebylo možné přehlídnout. Schválně, kdo nejvíc zabodoval u vás?

Růžová barva symbolizuje

Růžová barva symbolizuje lásku, náklonnost a oddanost. Je to barva něhy, jemnosti, zdrženlivé elegance, slavnostní nálady a sentimentálních citů. Podle odborníků může narušovat vztah k realitě a způsobovat vědomé odvrácení se od vážných témat. A pozor – zvyšuje prý chuť na sladké.

Češky se růžové nebojí

Nejznámější propagátorkou růžové barvy nejen na vlasech je zpěvačka Tereza Mašková, která se prý bude vdávat. Jestli dostojí své pověsti, bude to velmi výstřední růžová svatba. Na růžové si ulítla i herečka Barbora Mottlová, která na křtu svého charitativního kalendáře „Is It Normal?“ v pražském Alchymist Grand Hotelu and Spa zahalila své blonďaté vlasy pod růžovou paruku, kterou sladila i s outfitem. A třetí odvážnou byla na premiéře filmu „A pak přišla láska...“ Tereza Hofová, která oblékla starorůžový kalhotový kostým – a moc jí to v něm slušelo.

Extravagantní za každou cenu

S růžovou hlavou experimentovala v poslední době také čtyřiašedesátiletá zpěvačka Madonna, což nás vůbec nepřekvapuje, protože popová diva posledních pár let neví, jak na sebe upozornit. Další zahraniční celebritou, která použila svítivě růžovou čepici a s ní sladila i kýčovitý outfit, byla na festivalu Audacy Beach ve Fort Lauderdale na Floridě herečka Megan Fox. Tato tmavovláska prostě umí přilákat pozornost. Poněkud volnomyšlenkářsky pak pojala růžovou herečka a komička Rebel Wilson se svojí přítelkyní cestou na party Paris Hilton.

Z červeného koberce

V záplavě nádherných nadýchaných růžových šatů zazářila na slavnostním zahájení Mezinárodního filmového festivalu v saúdskoarabském městě Džidda na pobřeží Rudého moře americká herečka Sharon Stone. V objemných světle růžových šatech s několika vrstvami tylu a volánem kolem krku vypadala nádherně. V uplých večerních šatech to slušelo také modelce Irině Shayk v Cannes, na akci L'Oreal Paris Women of Worth v Los Angeles zabodovala v elegantním růžovém kostýmku s hlubokým výstřihem zpěvačka Camila Cabello.

I muži mají své růžové dny

A to nejlepší na konec! Herec Jared Leto zavítal na výstavu fotografií s názvem „Sex“ na pláž v Miami ve výrazném růžovém modelu, ve kterém byl mezi ostatními hosty k nepřehlédnutí. Ovšem není sám, třeba zpěvák Justin Bieber chodí po ulicích New Yorku v naducané růžové péřovce. A proč vlastně ne?

Podle členů Klubu

Podle členů Klubu rovnoprávnosti Růžové se do této barvy rádi oblékají lidé, kteří svému okolí signalizují zvýšenou potřebu lásky a ochrany a jsou většinou silně citově založení. Růžová zajišťuje vyrovnanou náladu, brzdí úzkostlivé stavy a agresivitu.

Zakladatel klubu tvrdí, že růžové oblečení na mužích je sexy, a to, jak podotýká, není gay! „Růžová barva není pouze ženská, stejně tak jako modrá není vyloženě pánská. Taková Itálie je plná mužů s růžovými tričky, společnost to prostě chápe a zvykla si na něco nového, okouzlujícího a svěžího. Růžová barva na mužích ženy přitahuje a na hezkém těle vypadá opravdu nádherně. Člověk jen nesmí vypadat jako nenažrané prase,“ dodává.

Zdroj: www.vlasta.cz Profimedia Klub rovnoprávnosti Růžové

Související články