Zdroj: Youtube

Sebevědomí ženy začíná už pod šaty. Vykukující ramínka, rýsující se bombarďáky a v hlubokém výstřihu vykouknuté ochablé prso nevypadá vůbec dobře. Jak si můžete pomoci k dokonalému outfitu a vyhnout se tak módnímu faux pas?

Skrytá poutka

Skrytá poutka najdete na spodní straně šatů blízko výstřihu. Do nich se jednoduše zapnou ramínka od podprsenky a zamezí se tak jejich vykukování. Podle všitých poutek poznáte kvalitní značky, pokud však poutka v oblečení chybí, můžete si je tam přišít. Samozřejmě zevnitř.

Lepicí pásky

Letí zatraceně hluboké výstřihy. Abyste se nemusela bát, že vám při tanci nebo předklonu vypadne ňadro, používejte lepicí pásky. Páska může být jednostranná, tu si přilepíte na horní část prsa a kůži vysloveně popotáhnete nahoru, kde druhý konec pásky nalepíte pod klíční kost, jde zkrátka o takový „dekolt lift“. Pokud máte výstřih až k pupíku, takže hrozí, že vám prso může vykouknout i do strany, je třeba použít oboustrannou lepicí pásku. Tu přilepíte těsně k okraji spodní strany výstřihu a druhou stranou ke kůži tak, abyste na sobě živůtek přišpendlila. Ovšem oba tyto triky jsou vhodné jen pro dámy, které mají malá a povislá prsa, ženy s velikostí košíčků C a výše s tímhle trikem neuspějí.

Neviditelná tílka

Chcete-li si obléknout průsvitný top, ale víte, že se vám pod ním budou rýsovat nevzhledné kožní záhyby, použijte neviditelné tílko. Jde o tílko z jemné mako bavlny, v tělové barvě, s hlubokým výstřihem a neviditelnými plochými švy, které vypadá jako vaše druhá kůže. Když si ho vezmete na holé tělo a přes něj obléknete podprsenku, budete vypadat i ve velmi transparentním topu dokonale. Tělo bez jediného faldíku vám bude závidět nejedna dvacítka!

Bezešvé kalhotky a stahovací prádlo

Nehezké zářezy dokážou na vašem pozadí vytvořit spodní kalhotky, které mají příliš pevné gumičky, silné okraje nebo vám zkrátka nesedí. Řešením můžou být laserem řezané kalhotky s dokonale jemnými okraji, které jsou pod šaty neviditelné. Můžete použít i samolepící tanga, která byla populární před pár lety, ale u starší generace svoje příznivce nenašla. Skvělé je také stahující prádlo, které vám ovšem musí skvěle padnout. Můžete si pořídit stahující kalhotky s vysokým pasem a nohavičkami, nebo rovnou stahovací body.

Zdroj: www.vlasta.cz

Související články