Téměř každý potřebuje více peněz, a tak není divu, že nám mysl podstrčí do snu los, anebo výherní čísla loterie. Podobné sny se nám zdají nejčastěji kolem Vánoc a Nového roku, kdy se člověk vydal z peněz nákupem vánočních dárků a téma financí ho tak velmi tíží.

VIDEO: Jak porozumět svým snům? 14 zajímavých psychologických faktů

Zdroj: Youtube

Zdálo se vám, že jste si zakoupili los a vyhráli? Pak neváhejte a zkuste si los opravdu koupit. Naservírovalo vám vaše podvědomí řadu výherních čísel? Pokud si je ráno po probuzení stále pamatujete, utíkejte si vsadit. Přestože je s největší pravděpodobností předem jasné, že o případné výhře rozhodne spíše náhoda, šance tam je, tak proč to alespoň nezkusit? Stát se může cokoli.

Výklad snů pak tvrdí, že takový sen může značit fakt, že příliš spoléháte na štěstí a náhodu, na místo toho, abyste vzali život do svých rukou a aktivně řešili problémy. Nečekejte, že k vám štěstí přijde samo. Buďte spokojeni s životem a se zdroji, které v tuto chvíli máte, pracujte s nimi, abyste se cítili lépe a nedovolte, aby vám štěstí proteklo mezi prsty, zatímco na něj budete čekat. Zkrátka a dobře - naučte se žít tady a teď a postupujte stále kupředu.

Sen o číslech pak může být zajímavý i z hlediska numerologie, která se zabývá energií čísel a jemnými vibracemi, které v sobě nesou. Dle numerologů lze v číslech pojmout celý svět i jednotlivé bytosti. Těmi nejvýznamnějšími pro člověka jsou obvykle ty, které značí jeho datum narození. A do čísel se dá převést i jméno. Tyto dvě hodnoty, které nám vetkali do života naši rodiče, pak více či méně určují naše životní milníky a formují naši osobnost.

Zdroj: vlasta.cz womanmagazine.com

Související články