„A je to! Láska je krásná. A ukázalo se, že i trpělivá. Čekala na nás dvacet let,“ uvedla zpěvačka na svých webových stránkách, čímž vypustila do světa zprávu o sňatku s Benem Affleckem. Zpráva je to poměrně překvapivá, protože s ním randila už v letech 2002 až 2004 a zasnoubení byli už tehdy. Ke svatbě ale tenkrát nedošlo a pár se rozešel. Jak se zdá, letos se rozhodli složit reparát a osudovou lásku konečně zpečetit. Kdo by však čekal honosný obřad, byl by vedle jak ta jedle. Dvojice, které se mezi fanoušky přezdívá „Bennifer“, do toho praštila v Las Vegas a za svědky jim šly jejich děti.

„Bylo to přesně takové, jaké jsme chtěli. Minulou noc jsme letěli do Vegas, čekali jsme ve frontě na licenci se čtyřmi dalšími dvojicemi, které se tu noc chtěly vydat na společnou cestu životem. Za námi se objímali dva muži. Před námi stál mladý pár, který do Vegas jel tři hodiny, aby si řekl ‚ano‘ na druhé narozeniny své dcery. Všichni jsme však chtěli jednu věc – aby nás svět uznal jako partnery prostřednictvím prastarého a téměř univerzálního symbolu manželství,“ popsala zpěvačka, která do kaple se svým nastávajícím dorazila až v půl jedné ráno, a dvojník Elvise, kterého si původně vybrala jako oddávajícího, už nebyl k dispozici. Dvojici to však nijak neodradilo a před zraky svých pěti dětí z předešlých vztahů si slíbila věrnost. „Měli pravdu, když říkali, že vše, co potřebuješ, je láska. Jsme vděční, že toho máme tolik. Novou úžasnou rodinu, pět skvělých dětí a život, na který jsme se vždycky těšili,“ prohlásila dojatě Jennifer, která má v plánu si převzít Benovo příjmení.

První svatba v osmadvaceti

První láskou hispánské zpěvačky, která si „zasloužila“ úřední papír, byl číšník Ojani Noa, s nímž začala randit v dubnu 1996. Po deseti měsících se rozhodli vzít. V té době bylo JLo osmadvacet let a právě budovala hereckou kariéru. Hrála hlavní roli ve filmu Selena a stala se první latinskoamerickou hvězdou, která za film kasírovala milion dolarů. Poté začala uvažovat i o pěvecké dráze. Manželství po roce ztroskotalo a vykutálený číšník se vztah s hvězdou snažil zpeněžit. Soudní spory nebyly výjimkou. Právníkům zpěvačky se podařilo zastavit vydání jeho připravované knihy.

V roce 1999 randila Jennifer s americkým rapperem Diddym. Chodili spolu dlouhé měsíce, o svém vztahu ale veřejně nemluvili. Rozešli se v únoru 2001. Lopez však nezahálela a během natáčení videoklipu ke své písničce Love Don't Cost A Thing se vzápětí seznámila s Chrisem Juddem. Provdala se za něj po sedmiměsíční známosti. Manželství jim ale dlouho nevydrželo a rozešli se v květnu 2002, o rozvod pak požádali v lednu 2003. V té době Jennifer poznala Bena Afflecka a láska začala vzkvétat. Přerostla až do zásnub. Ke svatbě však nedošlo a pár se v roce 2004 rozešel. Poté co Lopez odvolala svatbu s Affleckem, se 5. června 2004 pouze po dvou měsících randění vdala za zpěváka Marca Anthonyho. Po čtyřech letech manželství porodila dvojčata – chlapce Maximiliana Davida a holčičku Emme Marii. Vztah ale opět nevydržel. Rozešli se v roce 2011, oficiální rozvod pak proběhl v červnu 2014.

Z lásky přátelství

Jak se zdá, hispánská kráska šla ze vztahu do vztahu. Hned po rozchodu s manželem v roce 2011 se totiž začala vídat s tanečníkem Casperem Smartem. Vztah se rozhodli ukončit v době, kdy se Jennifer rozváděla. Poté však zjistili, že bez sebe nemohou být, a vídali se dál. Byli spolu například na romantické večeři v Las Vegas anebo na koncertě rappera Kida Inka. Definitivně to ukončili v roce 2016. A v listopadu 2016 nastupuje na pouhé dva měsíce na scénu kanadský rapper Drake. Ten se s Jennifer stihl pochlubit jednou fotkou na Instagramu a byl konec. Už v únoru 2017 ale byla zpěvačka opět zamilovaná. Tentokrát se tulila k bývalému profi basebalistovi Alexi Rodriguezovi, který jí na pláži na Bahamách dokonce navlékl obří diamantový zásnubní prsten v hodnotě 23 milionů korun. Oba si však zavčas uvědomili, že jim to klape lépe jako přátelům než milencům, a veselku odvolali. Dnes Jennifer Lopez září po boku své staronové lásky Bena Afflecka a my jí přejeme, aby to po všech vztahových útrapách bylo už napořád!

Zdroj: vlasta.cz