Thajsko je asijská země, kterou můžete navštívit téměř kdykoliv během roku. Místní tropické podnebí zajišťuje denní teplotu vzduchu okolo 30 °C. O trochu chladněji bývá v období dešťů, ani ty však nejsou překážkou k návštěvě, protože přeháňky trvají zpravidla jen krátce nebo prší v průběhu noci.

Thajsko, zejména jeho jižní část, se pyšní nádhernými plážemi s bělostným pískem a teplými, průzračně modrými vodami Andamanského moře a Thajského zálivu, které skrývají pestrý podmořský život. Lze se zde potápět nebo vyzkoušet některý z nabízených vodních sportů. Skvělou volbou je také odpočinek a opalování. Na většině pláží naleznete různé restaurace nebo bary, ve kterých se lze občerstvit.

Zatímco jih se pyšní již zmíněnými úchvatnými plážemi, sever Thajska je zelený a hornatý. Místní národní parky nabízejí mnoho dechberoucích scenérií. Kochat se tu můžete hřmícími vodopády, bohatou faunou a flórou všech barev a tvarů.

Ani milovníci památek a historie se v Thajsku nudit nebudou. Najdete zde totiž hned několik památek zapsaných na Seznamu světového dědictví UNESCO. Jedná se o zbytky historického města Ayutthaya, město Sukhothai a Ban Chiang, nejvýznamnější naleziště prehistorického osídlení v jihovýchodní Asii. Zajímavá může být také návštěva některého z buddhistických chrámů, která je však samozřejmě možná jen ve vhodném oblečení.

Mezi nejpopulárnější turistické lokality patří metropole Bangkok, ostrov Phuket a provincie Krabi – a právě tam se můžete s vydat s cestovní kanceláří Blue Style.

Bangkok je pak hlavní a zároveň nejlidnatější město Thajska, které se nachází v deltě řeky Chao Phraya. Na řece i kanálech najdeme nesourodou směs plavidel – od nákladních člunů po lodičky poháněnými pádly, jež lákají k romantické plavbě. Navštívit zde můžete například historický Grand Palace, řadu buddhistických chrámů, Zoo Dusit, zábavní park Dream World, královský park krále Ramy IX. s botanickou zahradou a umělým vodopádem. Oblíbený je také noční pohled na Khaosan a Patpong. Velkou místní atrakcí je taktéž nakupování, narazíte zde určitě na mnoho zajímavých obchodů i životem bujících tržišť.

Destinace Phuket a Krabi nabízejí dechberoucí pláže s jemným pískem a azurově modré moře. Andamanské pobřeží je jednoduše nádherné. Pokud si vyberete jednu z těchto dvou destinací, určitě zde zažijete kouzelnou dovolenou s romantickými východy a západy slunce, na které jen tak nezapomenete. Skvělé zážitky tu čekají i na sportovní nadšence, kteří mohou využít místní bohaté nabídky vodních sportů.

Na nic tedy nečekejte a vyrazte s CK Blue Style do Thajska a prožijte jedinečnou dovolenou v tomto exotickém ráji. Najdete zde jak dokonalý odpočinek, dobrodružství i skvělou kuchyni. A samozřejmě nelze opomenout thajské masáže, které jsou známé a oblíbené po celém světě a které by byl hřích nevyzkoušet.