Pro ty muže, kteří by dokonce chtěli žít aktivním sexuálním životem, ale nefungují tak dobře, jak by si přáli, budou následující řádky obzvláště přínosné. Pokud vás trápí nedostatek chuti k sexu nebo pokud k milování sice dochází, ale není to "to pravé", je docela možné, že brzy zjistíte, proč tomu tak je.

Alkohol a cigarety

Jít jednou týdně v pátek nebo o víkendu ven a trochu si "zařádit" je první negativní faktor, na který mnoho mužů ani nepomyslí a který může mít tak zásadní dopad na jejich sexuální zdraví. Je to tak, a to mnohem více, než by se mohlo zdát.

Alkohol i kouření jsou totiž nejen zlozvyky, ale především doslova nebezpečné a toxické způsoby ničení zdraví, a to včetně sexuálního zdraví. Látky, které obsahují, mohou již po několika letech pravidelného užívání doslova "zabít" chuť na sex i sexuální výkonnost v posteli, zejména tvrdost a udržení erekce.

Stres naše každodenní

Mnoho mužů si na tuto zátěž zvyklo natolik, že ji považují za normální. Ruku v ruce s tím jde stres, ať už má podobu časového tlaku, nestíhání pracovních úkolů, nebo dokonce nutnosti řešit různé situace různého charakteru najednou. Nejhorší je, když se jedná o kombinaci pracovních a osobních potíží.

Není tedy divu, že pokud je stres tak častý, jsou stejně časté i problémy se sexuální touhou nebo s kvalitou a výdrží pohlavního styku. Jediným řešením je zjednodušit si život, více odpočívat a méně se stresovat.

Dieta pro pláč

Strava má také významný vliv na kvalitu vašeho sexuálního života. Konzumace nezdravých potravin, zejména těžkých a tučných jídel, různých rychlých občerstvení, polotovarů a přesolených jídel, přispívá k vážným problémům s krevním oběhem, a tím i s kvalitou erekce. Již dnes je typické, že v běžné stravě mužů převažují živočišné zdroje.

Naopak více ovoce a zeleniny, ořechů nebo dokonce ryb obsahují živiny a složky nezbytné pro co nejlepší prokrvení pohlavního orgánu a v mnoha případech i látky, které mají pozitivní vliv na hladinu testosteronu.

Malý pohyb

Není náhodou, že počet takzvaných "civilizačních chorob", zejména obezity, nadváhy a kardiovaskulárních onemocnění, v posledních dvou desetiletích rekordně roste. Kromě špatného životního stylu na ni má vliv i špatný životní styl, konkrétně nedostatek pohybu.

Nadměrné sezení v práci, používání auta i na krátké cesty a večerní lenošení na pohovce před televizí musí okamžitě skončit. Pokud chcete mít kvalitní sexuální život, zejména dostatečně tvrdou erekci, pohyb je nutností. Nemáme na mysli jen příležitostné procházky, ale také pravidelný běh nebo návštěvu posilovny!

Můžete si také pomoci přírodním "dopingem"

Omezení negativních vlivů, zlepšení životního stylu a stravování mají pozitivní vliv na sexuální a celkové zdraví. Ale stejně jako tyto faktory mohou na dlouhou dobu zničit váš sexuální život, i jejich náprava je otázkou několika málo dní.


Chtěli byste s tím trochu víc pomoci? V takovém případě můžete sáhnout po další možnosti, speciálních tabletách eJoy®. Pokud jste o této značce ještě neslyšeli, pak vězte, že se jedná o přípravky určené pro muže ke zvýšení jejich sexuální výkonnosti.


eJoy® je přírodní produkt, který je založen na kombinaci bylinných extraktů z kategorie afrodiziak, aminokyselin s příznivým účinkem na krevní oběh a prokrvení penisu a vitaminů, které mají pozitivní vliv i na plodnost nebo stav prostaty.


Dobrou zprávou je, že se nejedná o neznámý produkt, naopak, přípravek je na trhu již tři roky a posudky mužů s ním jsou nadprůměrně pozitivní. Pokud byste se o něm chtěli dozvědět více, vše potřebné najdete na oficiálních stránkách značky www.ejoytablety.cz a pilulky si můžete dokonce diskrétně a snadno objednat!