Jak se v létě obléknout?

Při sestavování letního stylingu nezapomínejte na to nejdůležitější – pohodlí. V nejteplejších měsících volte přírodní látky nebo ty z celulózových vláken. Váš letní šatník nesmí být mimo jiné kompletní bavlněná trička, topy a volnější halenky. Vybírejte modely Guess či jiné značky s příměsí viskózy, abyste snížili mačkavost materiálu.

V létě je v popředí také lněné oblečení. Plátěné kalhoty, šortky (https://answear.cz/k/ona/obleceni/sortky), overaly, šaty nebo soupravy jsou pro moderní ženu absolutní nutností! Super trendy budou vypadat i věci z lehce průsvitného batistu nebo popelínu, ale i mušelínu. Bavlněné látky skvěle sají pot a jsou vzdušné, proto je vybírejte do horkého počasí. Pokud rádi sportujete, volte místo ultramódních, ale někdy bohužel masivních bot tenisky s flexibilní podrážkou nebo pohodlné slip on.

Móda na horké dny

Léto, a zvláště období dovolených, je čas na vybláznění se do barev a vzorů. Nebojte se energizujících odstínů, zvláště při každodenním stylingu. Letní outfit na bázi limetky, citronu, pomeranče, fuchsie nebo kobaltu? Jednoznačně ano! Kromě toho jsou v současné době v trendu pastelové barvy.

Overal s otevřenými rameny a krátkými nohavicemi zdobený futuristickým vzorem je hitem, který osloví každou parádnici. Skvělým nápadem pro letní styling bude také objevit Desigual na answear, top spodního prádla na špagetová ramínka, který můžete zastrčit do mom fit džínových kraťasů. Vyberte si top zdobený svislými barevnými pruhy – kombinace vínové, hořčičné, grafitové, bílé a černé bude vypadat fenomenálně! V létě si můžete obléknout leopardí minisukni s volánky a zkombinovat ji s khaki crop topem. Přidejte lahvově zelený bomber nebo klasický bomber a černý klobouk – můžete vyrazit.

Elegantní letní outfity

Chodíte do práce a rozespale přemýšlíte, co si vzít na sebe? Vsaďte na jednoduché letní stylizace založené na klasice a tlumených barvách. Určujícím faktorem letní elegance bude například plátěná kombinéza s rozšířenými nohavicemi, kterou lze kombinovat se semišovými lodičkami s kulatou špičkou. K takovému základu můžete přidat i klínové espadrilky, s vázáním kolem kotníku – takový detail vám dodá spoustu ladnosti.

Půvabně se představíte i ve sněhově bílé halence s rukávy ve stylu kimona a lehce rozevlátým černým midi. Retro vzhled získáte výběrem plisované sukně a košile s prolamovanými ozdobami. Přidejte tmavou kabelku a kožené mokasíny a předvedete dokonalost. Nebo možná nejste v práci vázáni přísnými pravidly dress code?

Módním outfitem na léto bude ten, kde hlavní roli hraje dámské puntíkované sako. Tento kousek oblečení si již dávno získal sympatie módních nadšenců, kteří si cení třídy a šik - zářivý model zdobený černými tečkami a vysokými podpatky je žhavé duo, se kterým prokážete svůj smysl pro styl.