Jennifer vystřídala několik různých účesů, ale vždy byla věrná světlým tónům a dlouhým vlasům, o které již od dob seriálové Rachel s láskou pečuje její dvorní kadeřník Michael Canalé. Právě jemu herečka vděčí za lesklé a husté kadeře, po kterých touží ženy po celém světě už tolik let.


Podobný nebo stejný sestřih bude slušet všem ženám, které mají tak jako Jennifer oválný obličej. Pro tento symetrický a podlouhlý tvar jsou naprosto ideální lehce sestříhané účesy, přirozený objem a lehce navlněné délky. Jak takových vlasů docílíte?


Důkladná péče


Základem jsou tedy zdravé vlasy, na kterých je na první pohled vidět pravidelná a kvalitní péče. Kadeřník se u Jennifer soustředí především na regeneraci po barvení. Zesvětlování herečka absolvuje zhruba každý měsíc (někdy kvůli filmové roli i častěji), a to dává vlasům zabrat. Herečka nepodceňuje ani domácí péči, pro kterou využívá převážně výrobky své vlastní značky LolaVie, která je plná pečujících vlasových produktů. Jennifer také nikdy nevynechá speciální termo přípravek na ochranu před fénováním, který vlasy spolehlivě ochrání před horkým vzduchem.


Mix barev


Jennifer neměla nikdy vlasy jen v jednom tónu. Její kadeřník využívá hned několika barev, které do sebe krásně zapadnou a vytvoří přirozený celek. Pramínky kolem obličeje má cíleně světlejší než zbytek vlasů, aby jí vynikly oči. A také světlejší vlasy lemující tvář perfektně korespondují s tónem pleti. Výsledná barva nikdy není platinově blond, pokud to tedy nevyžaduje filmová role, ale spíše medová či zlatá.


Pravidelný střih


Jennifer Aniston nikdy neměla potřebu šokovat svět nějakou výraznou proměnou. Vlasy měla vždy polodlouhé až dlouhé. Ale přesto její kadeřník tasí nůžky přesně jednou za šest týdnů. Herečce jen nepatrně zastřihne konečky a lehce prostříhá vlasy, aby byly správně poddajné. Občas jí zkrátí světlejší pramínky lemující obličej, které pak krásně vyniknou a dodají celému účesu na objemu.