Udržitelnost především!

Nejprve musíme uvést na pravou míru, co to vlastně to udržitelné spodní prádlo je. Jedná se o kvalitní spodní prádlo, které je vyráběno s ohledem na přírodu. Kromě toho, že je vyrobeno z přírodních materiálů, při jeho výrobě jsou aplikovány ekologické způsoby a rovněž se jedná o součást pomalé módy.

Tedy o oblečení, které vám nebude sloužit pouze několik měsíců, ale celou řádku let. A protože to, že spodní prádlo kromě vás vidí maximálně váš partner/ka či lékař, neznamená, že na jeho výběru nezáleží, jelikož je to kus oblečení, které je v kontaktu s vašimi nejcitlivějšími partiemi. Je nutností, aby vám perfektně sedlo a bylo vyrobeno z kvalitních materiálů, které budou jemné, pohodlné a šetrné k vaší pokožce.

Calvin Klein: Ikonické spodní prádlo

Když se řekne reklama na spodní prádlo, řadě z nás vytanou na mysli billboardy s modely a modelkami, kteří na sobě mají spodní prádlo značky Calvin Klein, které je typické tím, že každý kousek je opatřen gumou s logem firmy.

Kromě toho, že značka Calvin Klein vyrábí své typické kalhotky, boxerky, trenýrky a slipy, v jejich nabídce narazíte také na pohodlné dámské noční košile a pyžama. A sháníte-li spodní prádlo pro páry, kombinace dámských kalhotek CK a pánského spodního prádla od stejné značky je nepřekonatelná.

Tommy Hilfiger: Nestárnoucí klasika pro všechny

Podobné kousky, jako nabízí značka Calvin Klein, vyrábí také americká značka Tommy Hilfiger. Za jejím vznikem stojí stejnojmenný módní návrhář a v současné době je toto jméno spojeno s nestárnoucí klasikou, která je zároveň velmi sexy. Vlastnit dámské spodní prádlo od značky Tommy Hilfiger je snem nejedné ženy. Kalhotky Tommy Hilfiger jsou totiž neskutečně pohodlné, vkusné a vyrábí se z kvalitních materiálů.

Styx: Top značka trenýrek

Mezi skvělé výrobce spodního prádla pro muže se řadí značka Styx. Za jejím vznikem stojí dvojice kamarádů Adam Sýkora a Petr Vlasák. Ti se rozhodli, že na českém trhu chybí značka, která by vyráběla kvalitní, pohodlné a nápadité trenky. A díky tomu spatřily světlo světa trenýrky Styx.

Gina: Funkční, skvěle padnoucí a sexy

Když je řeč o top udržitelném spodním prádle, nesmí chybět ani zmínka o značce Gina. Ta je synonymem spodního prádla, které je funkční. Zároveň ale značka Gina umí vyrobit i proklatě sexy dámské spodní prádlo, ve kterém si jeho nositelka bude připadat přímo skvěle.

Značka Gina ukazuje, že elegantní spodní prádlo, může být zároveň svůdné a praktické. V jejich nabídce narazíte na klasické spodní prádlo pro muže, ale také na moderní francouzská tanga pro ženy.

Andrie: Česká záruka kvality

Mezi značky, které nabízí udržitelnou módu, se řadí také česká značka Andrie. V jejím arzenálu se nachází pohodlné bavlněné dámské, ale i pánské, spodní prádlo. Ale samozřejmě nesmí chybět ani svůdné kousky. Dámy si mohou vybírat z nepřeberného množství krajkových kalhotek, pánové mohou vsadit na skvěle padnoucí trenky.

Pokud vás láká vyzkoušet udržitelné spodní prádlo, které vám vydrží několik let, protože bude vyrobeno z kvalitních přírodních materiálů, výběrem prádla od libovolné značky, která byla zmíněna výše, rozhodně neuděláte chybu. Zjistíte totiž, že každý kousek vám skvěle padne a bez problému v něm strávíte celý den.