Vzpomínáte na obavy, které jste cítila, když se vaše tělo v pubertě měnilo před vašima očima? Bylo to zvláštní a tak trochu vzrušující. Nyní se vaše tělo mění znova. Něco z toho může být fyzické (no ano, těch pár kilo navíc je vidět), ale větší část změn se týká hlavy. Dnes menopauza a stárnutí není tím, čím kdysi byly. Spousta žen po čtyřicítce už v přechodu je nebo se k němu blíží, ale rozhodně se necítí staré a k ničemu. Přijímají sebe sama takové, jaké jsou, a oceňují svoji sílu. Tohle dělají zralé a moudré ženy každý den, aby byly spokojené a přitažlivé!

Nahlas řeknou, co chtějí v ložnici

Sexuální důvěra je synonymem dnešní moderní ženy. A jak osvobozující je konečně promluvit o tom, co chcete! A muži (mladí i staří) oceňují ženu, která si váží sebe sama natolik, že myslí i na vlastní potěšení.

Aktualizují svůj vzhled

Hormonální změny způsobují změny na těle, pokožce i ve vlasech. To ale nevadí. Moudré ženy vědí, že stačí jednoduše změnit svůj vzhled třeba jiným make-upem či účesem, které budou lichotit jejich osobnosti. Díky tomu zůstanou nádherné a spokojené.

Opravdu milují své tělo

Není ženské tělo úžasné? Během porodu se roztahuje a zase smršťuje, dává výživu dětem. Je to opravdu zázrak, který si zaslouží veškerou naši lásku. Sebevědomé ženy tomu rozumějí a přijmou své tělo v přítomném čase.

Oslavují svou inteligenci

S věkem přichází moudrost. To je pravda. Atraktivní ženy akceptují vše, co prožily, a v době přechodu to přijímají o to víc. Oslavují svou inteligenci a věří svým instinktům. Dokážou číst ve svém nitru a samy k sobě promlouvají s láskou a sebevědomím.

Vědí, kdy se mají zastavit a kdy jít dopředu

Péče o sebe je charakteristickým znakem ženy po čtyřicítce. Ví, že je důležité fyzicky i emocionálně se někdy zastavit. Poslouchá se a ptá se sama sebe: Ubírá se život směrem, který jsem si představovala? Opravdu to chci? Chvíli čeká, než analyzuje a zhodnotí, odpočívá a nabíjí se. Ví, kdy energii použít a kdy ji nechat odpočívat. I v pauze a odpočinku je energie. A ona to ví.