Zdroj: Youtube

V naší galerii si můžete nechat inspirovat jejich modely, ale zároveň i podobnými kousky z našich obchodů. Jak jinak, než za příznivou cenu! Možná si ještě stihnete nějaký z nich ulovit a být kromě kapra a salátu hvězdou štědrovečerní večeře.

A kdo u nás svým outfitem zabodoval?

Mariah Carey

Zpěvačku vám představujeme hned ve dvou modelech, které mají jedno pojítko - stejnou a výraznou barvu, sytě červenou. V prvním případě sáhla Mariah po jednoduchých šatech s delšími rukávy a véčkovým výstřihem, které krásně zdůrazňují její plné ženské křivky. Na stylizované fotografii v křesle se zlatým rámem pak pózuje v dlouhé flitrované stříbrné róbě s rozparkem, jako bonus si přes ramena přehodila červený župánek. Zlaté střevíčky se se stříbrnou netlučou, naopak, slavnostní ráz celého oblečení skvěle podtrhují.

Kourtney Kardashian

Hvězda rodinné reality show Kourtney Kardashian nenechala nic náhodě a odhalila dokonalou figuru v korzetových rudých šatech splývavého střihu. Živůtek má vpředu háčky, aby byl styl korzetu zachován. Velmi efektní je kontrastní lemování naznačených kapes, které přechází na boky a opticky tak její ultra štíhlou postavu ještě vykresluje.

Beyoncé

Zpěvačka zvolila ke stromečku poněkud netradiční outfit zajímavých geometrických vzorů. Není zřejmé, zda jde o šaty nebo sukni a top, ale výsledný dojem je perfektní. Elegantní minimalistické lodičky jsou skvělou volbou.

Celine Dion

Zpěvačka Celine Dion pojala svůj outfit jako vánoční ozdobu, především dokonalé střevíčky s peřím k slavnostnímu večeru pasují. Šaty s hlubokým zádovým výstřihem a flitry jsou nadčasovou klasikou, která nikdy nezklame.

Britney Spears

Překvapila také diva Britney Spears, kterou vídáme poslední dobou spíše odhalenou. Samozřejmě, že si neodpustila ultra mini, ale budiž jí ke cti, že jí nikde nevykukují bradavky a ona udržela svůj nevkus na uzdě.

Katie Price

Katie pojala oslavu Štědrého večera netradičně, ale v podstatě jí nemůžeme nic vytknout. Hedvábný domácí oblek nebo pyžamo zachovává alespoň zvoleným materiálem a potiskem slavnostní ráz, a pokud se v tomto oblečení zpěvačka dobře cítí, není třeba nic namítat. Když to někomu sekne i v pyžamu, má vlastně vyhráno!

Stylistické desatero pro Štědrý večer

Stylistické desatero pro Štědrý večer

  1. Slavnostní atmosféru kouzelného večera nejvhodněji podpoříte třpytivými prvky, kterými u stromečku zazáříte.
  2. Pokud máte ráda černou klasiku, můžete zvolit dlouhé či krátké černé šaty nebo overal, doplněné o dominantní zářivý šperk, který tak dodá černé klasice na výjimečnosti.
  3. Mezi slavnostní vánoční barvy patří kromě černé červená, tmavě zelená, fialová, bílá, stříbrná, a zlatá.  
  4. U starších dam jsou vhodnější maxi šaty s dlouhými rukávy, jimiž zakryjí určité známky stáří.
  5. Pokud preferujete spíše kalhoty, rifle odložte, jinak ale oblékněte jakýkoli střih kalhot spolu s košilí či halenou.
  6. Pozor na odvážné sexy topy, ty se k tomuto večeru nehodí.
  7. Letní vzory také nechte ve skříni a oblékněte jednobarevné nebo jiné kousky s elegantnějšími motivy.
  8. Zkuste vyměnit domácí bačkory za lodičky, sice nebudou tak pohodlné, ale budete za opravdovou dámu.
  9. Svou roli hraje i dobře upravená manikúra, nebojte se tajemného červeného i fialového laku.
  10. V neposlední řadě je důležitý účes - slavnostně vyčesaný drdol, ale i rozpuštěné vlasy, ozdobené třeba sponou nebo čelenkou.

Zdroj: www.vlasta.cz

Související články