U horoskopů jde hlavně o zábavu, ale ne vždycky je v nich všechno podle našeho přání. Mají s tím znamení, ve kterých jsme zrození, opravdu něco společného? Může horoskop prozradit, jestli vám váš partner bude nevěrný?

Jeden seznamovací portál pro zadané, který si de facto z nevěry udělal byznys, uspořádal průzkum a zjistil, které znamení je v lásce přibližně tak stálé jako čerstvé máslo na slunci. Ať už je pro to jakýkoliv důvod, čísla tentokrát mluví jasně. Zkuste si tipnout a pak se pusťte do čtení.

Šarmantní Váhy

Na desátém místě je Střelec. Střelci jsou považovaní za upřímné, optimistické a dobrodružné povahy. Seznamka Victoria Milan, která zprostředkovává mimomanželské vztahy, říká, že Střelců mají mezi klienty šest procent. Ohnivá znamení, jako je Střelec, mají navíc silně ukotvenou morálku a nevěra je pro ně většinou zapovězená. Když se zavážou ke vztahu, jsou věrní. Milují svobodu, takže spíš než by zahnuli, tak ukončí původní vztah a navážou nový.

Devátí jsou Štíři. Žijí intenzivně, nikdy nezapomínají a jsou dominantní. Proto potřebují čas od času výzvu. Dost snadno se začnou nudit, proto by je jejich partneři měli udržovat ve střehu, jinak se začnou poohlížet jinde. Jsou ale dost majetničtí, takže se do nevěry zase tak často nepouštějí. Spíš propadají žárlivosti.

Osmé jsou Váhy. Šarmantní a společenské, ale často si nechávají své pocity pro sebe. Nejsou zrovna vášnivé, proto nepodléhají pokušení být nevěrné. Ani by to neodpovídalo jejich lásce k harmonii. Nevěra totiž do vztahu přináší zmatky a nejistotu.

Štědří Blíženci

Sedmé místo společně obsadili Raci, Lvi a Panny. Kdo zná jejich charakteristiky, moc ho to nepřekvapí. Raci jsou citliví a do vztahu dávají vše. Lvi také, a navíc jsou velmi věrní už z principu. Panny jsou nezávislé, přesné a disciplinované. Všechna tato tři znamení mají talent na dlouhodobé šťastné vztahy, vybudované na věrnosti a oddanosti.

Na šestém místě stojí Kozoroh. Má na sebe vysoké nároky, ale neumí si říct o pomoc, ani když ji potřebuje. Svému vztahu se věnuje s veškerou vášní, ale bohužel na něj platí, že příležitost dělá zloděje. Kozorozi mají občas problém s odhalováním svých hlubších citů, a pokud narazí na zkušeného svůdce či svůdkyni, tohle zemní znamení ztratí půdu pod nohama. Vztah to ale ohrozit nemusí. Kozoroh umí dobře rozlišit mezi vztahem a sexem.

Pátí jsou Blíženci. Štědří a tolerantní v běžném životě, ale jak přijde na lásku, potřebují jistý odstup, protože se bojí pevných závazků. Neradi sdílejí své city. Místo hlubokých rozhovorů dají vždy přednost nezávaznému sexu. A v posteli se snadno začnou nudit. Není pro ně lehké v dlouhém vztahu udržet vášeň. Riziko nevěry je proto vysoké.

Na čtvrtém místě jsou Býci. Považujeme je za loajální, svůdné a ukotvené ve správných hodnotách. Než se Býk rozvede, musí se toho opravdu hodně stát. Ale i přes veškeré sebeovládání potřebuje Býk naplnit své smyslné potřeby za každou cenu. Čtvrté místo mezi klienty agentury pro zadané dokazuje, že přes své zásady Býk flirtu neodolá.

A zrychlíme, protože nás stejně nejvíc zajímá, kdo je první. Třetí nejčastější znamení mezi nevěrníky je Beran. V sexu se považují za nejlepší a očividně se o to chtějí podělit. Druhé jsou Ryby – záhadné, intuitivní a citlivé. Snadno mění životní role, a jak to vypadá, i partnery. A na prvním místě se umístili Vodnáři. Horkokrevní, smyslní a charakterově poněkud pružní.

Nezapomeňte ale, že průzkum se konal mezi lidmi, kteří se vědomě přihlásili do seznamky pro nevěrné. Ne že teď začnete svého nicnetušícího Vodnáře či Rybu pronásledovat do práce převlečení za keř. Ve skutečném životě je riziko rovnoměrně rozprostřené.