Beran

21. 3. – 20. 4.

V oblasti práce se pokuste věnovat činnostem, které vás doposud příliš nezajímaly. Přinuťte se vnímat novinky z oboru, přestože si o nich myslíte, že jsou samoúčelné, nesmyslné, pouze reklamní produkty. V některých případech není vyloučené, že přehodnotíte svůj názor.

Nejlepší den: 6. 7.

Nejhorší den: 8. 7.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Mars přechází do vašeho znamení a vy potřebujete najít někoho, kdo by vám dodával sebevědomí. Máte tendence se často vnímat jako nepřitažliví a ve všem vidíte problém. Jste málo tolerantní vůči nevěře protějšku, ale žárlíte i na obyčejné jeho či její společenské aktivity.

Nejlepší den: 5. 7.

Nejhorší den: 9. 7.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Milí Blíženci, mělo by se vám podařit najít někoho, kdo je aktivní a nakloněný společenským aktivitám. Můžete se těšit ze společnosti člověka, který je ještě chytřejší než vy, ale přesto vás neponižuje a snaží se vás všestranně obohatit. Hvězdy přejí hezkým kontaktům.

Nejlepší den: 10. 7.

Nejhorší den: 4. 7.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Planeta Merkur přechází v tomto týdnu do vašeho znamení, tudíž se zase cítí ve svém živlu a vás tedy čekají změny k lepšímu. Zelenou mají zejména podnikatelé, které čeká štěstí a velký úspěch v obchodování. Pokud čekáte na lepší finanční situaci, přišel váš čas.

Nejlepší den: 7. 7.

Nejhorší den: 6. 7.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Mnoho vašich blízkých pochopí, že vy jste v rodině pravý vůdce, který má více kreativity než všichni ostatní dohromady, a uznají vás. Můžete si doma diktovat podmínky a bude vám vyhověno. Vy ale rozhodně své moci nezneužíváte a jste skutečnou pozitivní autoritou.

Nejlepší den: 8. 7.

Nejhorší den: 5. 7.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Vaše finance teď mají klesající charakter. Projdete mnohými jednáními ohledně peněz, platu a nových zakázek. Každé jednání bude vyznívat v optimistickém duchu, avšak výsledkem bude reálné nic a zklamání. Jak se říká – skutek utek a na vašem účtu se očekávané neobjeví.

Nejlepší den: 9. 7.

Nejhorší den: 10. 7.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Vlivem retrográdního Pluta si neumíte dát stopku v utrácení. Vyděláváte dost peněz, avšak všechny je umíte utratit. Často se jedná o vynaložení peněz pro investiční účely. Investujete do uměleckých předmětů, děláte si radost, ale zda jde o výhodné investice, ukáže až čas.

Nejlepší den: 4. 7.

Nejhorší den: 9. 7.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Mars přechází do znamení Býka a je vhodné se věnovat spíše svým koníčkům, přátelům, dětem a protějšek můžete klidně trochu upozadit. Vztahu rozhodně neprospěje, když budete pateticky plánovat společnou budoucnost až do důchodu. Neměli byste se na protějšek věšet.

Nejlepší den: 10. 7.

Nejhorší den: 7. 7.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Co se týče lásky, díky sluneční energii i státním svátkům dostanete zvýšenou chuť bavit se. Nebuďte ovšem příliš sebestřední, může to mít negativní dopad na váš partnerský vztah. Hlavně nic neorganizujte za partnerovými zády a všechno v klidu a společně proberte.

Nejlepší den: 5. 7.

Nejhorší den: 8. 7.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Pracovně se vám nyní daří průměrně, a to je pro typické Kozorohy obvykle zlé. Nejste stavěni na nic nedělání ani na krásné druhé místo. Jste sólový hráč a chcete být považováni za jedničku. Proto nynější nezájem kolegů, nadřízených a zákazníků snášíte opravdu těžce.

Nejlepší den: 6. 7.

Nejhorší den: 5. 7.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Laskavá Venuše v Blížencích vám najednou začne vytvářet mnohem přívětivější partnerské klima. Budete se s protějškem často dohadovat ohledně spousty věcí, avšak oba budete mít zájem vztah udržet. Je třeba se méně podřizovat a říkat naopak svá přání jasně a hned.

Nejlepší den: 10. 7.

Nejhorší den: 4. 7.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Je třeba se připravit na citový náraz. Nechte svým emocím volný průběh, nemá cenu se ovládat, přetvařovat a problémy v partnerství bagatelizovat. Pamatujte, že hádky uvolňují dusno, a tak se jim nevyhýbejte. Jen při nich pokud možno neříkejte absolutní podpásové kritiky.

Nejlepší den: 8. 7.

Nejhorší den: 6. 7.

Zdroj: E.M.A. Europe