Pondělí 29. 8.

Měsíc dorůstá v Panně. Pečujte také o své břicho, protože ve střevech sídlí až 80 % imunity, musíte udržovat svá střeva v kondici. V tom vám pomohou probiotika.

Úterý 30. 8.

Luna se v 11.45 přesouvá do znamení Vah. Hodně pijte, pokud máte nedostatek vody v těle, může se to projevit např. popraskanými rty. Jídlo nepřesolujte, jezte česnek a dýňová semínka, ta zlepšují vylučování škodlivých látek. Jezte také ořechy, banány a rajčata, protože obsahují draslík. Ten pomáhá udržovat správnou hladinu tekutin a minerálů.

Středa 31. 8.

Měsíc se nachází ve Vahách. Pokud máte problémy s kyčlemi, poraďte se s odborníkem, které cviky a sporty jsou pro vás vhodné. Vhodná je určitě obyčejná chůze.

Čtvrtek 1. 9.

Luna se přesouvá do Štíra v 19.11. Nezapomínejte snídat! Vyzkoušejte například jáhlovou kaši a na povzbuzení močových cest jsou vhodné brusinky, mohou být i sušené.

Pátek 2. 9.

Měsíc se nachází ve Štíru. Činnost střev zpomaluje nedostatek pohybu, tekutin i vlákniny. Dbejte na důkladný pohyb, který by se měl stát každodenní samozřejmostí.

Sobota 3. 9.

Luna se v 00.39 přesouvá do Střelce. Začněte den nejen snídaní, ale i studenou sprchou. Někdy je také dobré střídat studenou a vlažnou vodu, více to rozproudí krev.

Neděle 4. 9.

Měsíc dorůstá ve Střelci. Myslete na lidi ve svém životě, se kterými je vám vždy dobře. Zaměřte pozornost na pozitivní myšlenky - co se stane, záleží na vás.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články