Do svých asi čtrnácti let byla ošklivé káčátko, alespoň se tak prý cítila. "Byla jsem přesvědčená, že všechny mé kamarádky jsou krásné, a že já jsem byla vždy jen do počtu. Tak jsem se věnovala svým koníčkům, hodně jsem sportovala, tančila a mým světem byly knihy. Tam jsem si prožívala svou romantiku. No a v patnácti se do mě zamiloval jeden z nejhezčích kluků, já se rozzářila jak baterka a od té doby vím, že tento pocit mě baví nejvíc na světě," prozradila herečka, která si své soukromí odjakživa velmi střeží.

Na Yvettu Blanarovičovou jako čertisko v pohádce Princezna ze mlejna můžete zavzpomínat ve videu:

Zdroj: Youtube

Syna zaměnili za milence

Na svůj věk vypadá Yvetta Blanarovičová fantasticky. Možná proto si jednoho krásného dne, když do společnosti vyrazila po boku svého čtyřiatřicetiletého syna Matyáše, lidé pomysleli, že je to její mladý milenec. Plastickým operacím přitom oblíbená herečka nijak výrazně neholduje. "Četla jsem lékařskou studii, kde srovnávali ženy a muže a frekvenci zásahů plastických chirurgů. Muži nás dohání, a to mílovými kroky. Jen se jich na to nikdo neptá. Jsem pro drobné a citlivé zásahy, které pomáhají ženám cítit se dobře. Někdy mi ale připadá, že si zvláště mladé slečny začínají být podobné, takže v baru sedí třeba deset klonů jednoho plastického chirurga. Je to škoda. Všechny dívky jsou krásné svou přirozeností, jedinečností, mládím a andělskou zvídavostí. Nejsem proti, ale všeho s mírou," sdělila.

Trampoty s čipernou maminkou

Přestože herečka za rok oslaví jubilejní šedesátku, je velkou fanynkou moderních technologií a velmi se kamarádí se sociálními sítěmi, kde si užívá přízeň svých sledujících. S nimi sdílí i různé osobní trampoty či vtipné rozhovory se svojí pětaosmdesátiletou maminkou. „Ona je nesestřelitelná… Furt mi leze na štafle. Kupříkladu když je doma najednou ticho, tak vím, že někam leze,“ vypráví. "Babi je prostě výborná! Třeba na jaře jsem udělala osm pytlů zeminy, dala jsem je do předsíně a zase nastalo to ticho. No a ona těch osm pytlů zeminy odnesla do blízkého lesa a tam to rozhodila. Ve svých osmdesáti pěti letech," vypráví se smíchem.

Herečka si totiž během covidového období řekla, že než aby koukala do zdi, tak si raději osadí terasu. A protože se prý nudila, kromě brambor a cibule tam vysadila snad úplně vše, co člověka napadne, včetně rajčat, okurek a paprik. Políčko, které si na terase založila, jí následně vydalo slušnou úrodu.

Zdroj: vlasta.cz FTV Prima

Související články