Špekové koření klasik, je pro firmu Lussk tzv. SRDCOVKA. Je to dokonalé spojení špeku, cibule, soli a jednou z největších výhod tohoto koření je jeho univerzálnost. Můžete ho použít při přípravě nejrůznějších pokrmů a experimentovat s jeho dávkováním podle vlastní chuti. V nabídce jsou pak i varianty jako Špekové koření s uzenou paprikou nebo Špekové koření grilovací.
Co se týká fermentovaného koření, tady firma Lussk nabízí několik variant stejně jako u Špekového koření a to například Polévkové, Na pečené kuře nebo Univerzální. A co, že ta fermentace vlastně je? Fermentace je starověkým uměním, které dodnes obohacuje naše stoly a otevírá cestu k novým gastronomickým zážitkům. Fermentované koření nabízí komplexní chuťový profil, který se liší od tradičně sušených variant. Proces fermentace přináší do koření hlubší a intenzivnější chutě, často doprovázené lehkou kyselostí. Tento přirozený proces, v němž mikroorganismy, jako jsou bakterie, kvasinky a plísně, odbourávají organické látky bez přítomnosti kyslíku.
Na jejich stránkách www.lussk.cz se můžete dozvědět více a přesvědčit se o rozmanitosti jejich produktů.