Ivka Sarauerová: Od zahrad k dortům a snad někdy i vlastnímu podniku
-
closeinfoTereza Pomschárová
Ivka se svými výtvory
-
closeinfoTereza Pomschárová
100% pistácie: Ivka si potrpí na nejkvalitnější ingredience a od toho se také odvíjí adekvátní cena produktů. Třeba do cheesecakeu používá výhradně stoprocentní ořechovou pastu.
-
closeinfoTereza Pomschárová
S láskou balené: Ivčinýma rukama projde každá objednávka.
-
closeinfoTereza Pomschárová
Slaný karamel: Původně vlastnoručně připravený produkt Ivka přidávala do dortíků, pak se ho rozhodla prodávat samostatně.
-
closeinfoTereza Pomschárová
Produkty jsou polepeny vtipnými samolepkami.
-
closeinfoTereza Pomschárová
Škola zdobení: K pečení si mě Ivka pustit netroufla. Ale zdobení prý zvládnou i děti!
-
closeinfoTereza Pomschárová
Poctivý maxi větrník patří mezi bestsellery.
-
closeinfoTereza Pomschárová
Své logo má Ivka také vytetované na ruce.
-
closeinfoTereza Pomschárová
Dominantou Ivčiny výrobny je její portrét.
-
closeinfoTereza Pomschárová
Takhle vypadá deset kilo kvalitní čololády callebaut.
-
closeinfoTereza Pomschárová
Ve výrobně najdete snad všechny druhy čokolády: ruby, gold, white… 6
-
closeinfoTereza Pomschárová
Jahodové větrníky nazývané familiérně „větroše“.
-
closeinfoTereza Pomschárová
Ivka má velkou trpělivost
-
closeinfoTereza Pomschárová
Redaktorka Adéla se snaží přidat ruku k dílu
-
closeinfoTereza Pomschárová
Redaktorka Adéla se snaží přidat ruku k dílu
-
closeinfoTereza Pomschárová
Redaktorka Adéla se snaží přidat ruku k dílu
-
closeinfoTereza Pomschárová
Můj design: Jsem přesvědčená, že můj styl zdobení cake pops a tartaletek by zabodoval na oslavě pětiletých holčiček!
-
closeinfoTereza Pomschárová
Redaktorka Adéla se snaží přidat ruku k dílu
-
closeinfoTereza Pomschárová
Kde se to kupuje? „Lidi, co mě sledují na Instagramu, vědí, že na pátek dělám krabičky zákusků. V pondělí nebo v úterý zveřejním nabídku, pak stačí napsat do directu na IG nebo na Facebook,“ prozrazuje Ivka, jak se dostanete k jejím výrobkům.