Nadýchané kokosky jen ze tří surovin, které se rozplynou na jazyku. Takhle se neroztečou a udrží tvar!
2 / 4
Zavřít galerii
close
info
photocrew1 / Shutterstock
Kokosky by měly být po upečení uvnitř krásně vláčné a jemné, navrchu nazlátlé a křupavé.
close
info
Pixabay/Peggychoucair
Vejce na přípravku kokosek nesmí být zcela čerstvá, sníh by z nich nebyl tak nadýchaný.
close
info
MaraZe / Shutterstock
Sníh z bílků se musí ušlehat poctivě a minimálně 5–10 minut. Existuje několik metod šlehání, klasické s robotem nebo ručním šlehačem či nad párou ve vodní lázni.
close
info
Iva Vagnerova / Shutterstock
Kokosky jsou oblíbené vánoční cukroví, které není těžké na přípravu a potřebujete jen tři ingredience.