Deník
Kondice
Moje křížovka
Šíp
Kafe
iReceptář
Cars
Dům a zahrada
TipCars
Annonce
Realcity
Vlasta
National Geographic
Dotyk
Story
Květy
Překvapení
iGurmet
eStránky
Kreativ
Automodul.cz
Poznat svět
více >>
<< méně
Vyhledat
Menu
HLEDAT
Předplatné časopisu
Rozhovory
Příběhy
Kreativ
Zdraví
Krása
Vztahy
Recepty
Domácnost
Hubnutí
Horoskopy
Knihy
Inspirace
Jak ušetřit
1
/5
Zavřít
✕
×
REKLAMA
×
REKLAMA
Každý účastník frgálového kurzu si svůj koláč samozřejmě odnese domů.
Zdroj: Lanterna.cz
Tohle jsou frgály jako „ze žurnálu“, které Petru Stoklasovou naučili péct prarodiče.
Zdroj: Petra Stoklasová
Sladká kuchařka Kateřiny Winterové se vrací k receptům babiček.
Zdroj: CulinaBotanica
Petra vás na kurzu naučí, jak udělat těsto i náplň.
Zdroj: Lanterna.cz
„Pokud jde o tuk, naše prababičky používaly kachní sádlo, ale dobře ho nahradí i máslo nebo Hera,“ radí cukrářka Petra Stoklasová.
Zdroj: Lanterna.cz