Deník
Kondice
Moje křížovka
Šíp
Kafe
iReceptář
Cars
Dům a zahrada
TipCars
Annonce
Realcity
Vlasta
National Geographic
Dotyk
Story
Květy
Překvapení
iGurmet
eStránky
Kreativ
Automodul.cz
Poznat svět
více >>
<< méně
Osobnosti
Vztahy
Inspirace
Krása
Horoskopy
Hledaný výraz
Přihlásit se
Osobnosti
Rozhovory
Celebrity
Vztahy
Vše o Vztazích
Příběhy
Inspirace
Cestování
Jak ušetřit
Recepty
Knihy
Krása
Hubnutí
Kosmetika
Zdraví
Horoskopy
Hledaný výraz
Osobnosti
Rozhovory
Celebrity
Vztahy
Vše o Vztazích
Příběhy
Inspirace
Cestování
Jak ušetřit
Recepty
Knihy
Krása
Hubnutí
Kosmetika
Zdraví
Horoskopy
Přihlásit se
Tagy
vývar
vývar
Recepty
Jarní pečínky s bylinkami: Zkuste medové kotletky se šalvějí nebo králíka na žampionech
Jaro a Velikonoce jsou tu coby dup, tak proč se neporozhlédnout po nějakém novém…
Jak ušetřit
Jak ušetřit: Vlastní vývar, lívance, tabulky a swap
Těžko můžete ušetřit, když ani nevíte, za co utrácíte. V nové rubrice se s vámi…
Horoskopy
Lunární kalendář: V pondělí si dejte masáž, v pátek si srovnejte záda
Luna se v 18.33 přesouvá do Střelce. Měli byste mít ledviny i močový měchýř v teple,…
4
Recepty
Vánoční polévky: Proč na Štědrý den jíme rybí, zelnou, houbovku nebo hrachovku
Celodenní půsty, abychom večer viděli zlaté prasátko, dodržují snad už jen skalní…
Hubnutí
Restart (přerušovaným) půstem: Jak na zdravé, štíhlé tělo díky chvilkovému hladu
Máte-li pocit, že si vaše tělo žádá restart, zkuste mu ho dopřát v podobě půstu…
Cestování
Polévka je grunt. Naši předci ji jedli denně. Má pozitivní vliv na organismus
Zatímco v létě saháme po syrových zeleninových salátech, s přibývajícími chladnými…
Jak ušetřit
Ušetřete na potravinách. Spotřebujte i slupky a nálevy, z natě udělejte pesto
Kuchyně je bez debat místem, kde nám utíká nejvíce peněz. Z velké části za to může…
Hubnutí
Delší spánek i sezónní potraviny. 4 důvody, proč je podzim na hubnutí ideální
Možná vám hubnutí na podzim přijde jako nesmysl, když jste letní šaty a šortky zrovna…
Recepty
Hurá, už rostou! Nasbírejte čerstvé houby a uvařte z nich omáčku nebo rizoto
Babí léto má své kouzlo! Právě i díky houbám, kterých teď v lesích najdete mraky…
Recepty
Kouzlení s cibulí: Zajíc cibulář a irský coddle? Připravíte je v troubě!
Málokteré jídlo se bez ní obejde, a přesto nám pořád připadá obyčejná. Přitom je…
Rozhovory
Cibulačka má mnoho podob: Zkuste francouzskou nebo japonskou
Málokteré jídlo se bez ní obejde, a přesto nám pořád připadá obyčejná. Přitom je…
Recepty
Veganské recepty: Pohanka, hummus, miso i čokoládová pěna
Veganem snadno a rychle aneb Zahoďte předsudky! Čistě rostlinná kuchyně vám může…
Recepty
Co jedí o vánočních svátcích ve světě? Vánoční pudink či srnčí hřbet
Každá země, dokonce i oblast, kde ctí Vánoce, slaví nejkrásnější svátky v roce po…
Recepty
Bramborový salát slaví 100 let. Pochází z Ruska, u nás ho proslavila Sandtnerová
Až budete před Štědrým večerem krájet brambory a zeleninu na vánoční salát, můžete…
Recepty
Husté polévky: Zelňačka, uzená s květákem i slepičí klasika s nudlemi
Polévka je zimní salát. Pokud obsahuje hodně zeleniny nebo luštěnin, je výborným…
Recepty
Uvařeno na víně: Nejlepší rizoto, cibulačka a další originální recepty
Při přípravě jídla platí zásada, že výsledný pokrm je tak dobrý, jak kvalitní jsou…
Recepty
Evropské zelí: Vyzkoušejte drůbež v závěji, pudink se zelím či plněné papriky
Mnohé zelné speciality vám budou jako Středoevropanům jistě velmi povědomé, nebo…
Recepty
Dýňová polévka s jablky: Nejsnáze se připravuje z hokaido
Dýňová polévka je podzimní klasika. Zkuste k ní netradičně přidat jablka. Výsledek…
Recepty
Štědrovečerní tabule: Obalte kapra v mandlích a přidejte vídeňský salát
Taky se tak těšíte na štědrovečerní polévku, salát a kapra? Klasika vede, ale co…
Recepty
Pomalu pečené maso nemusíte v troubě hlídat. Navíc je dokonalé
Musíte to vyzkoušet! Pomalu pečené či vařené maso je skvělé. Doslova se rozsýpá,…