K tradičním zimním aromatům – pomerančovému, skořicovému či vanilkovému – přidejte po Štědrém večeru i novinky v podobě sexy parfémů. Máme pro vás několik horkých parfémových tipů, které zafungují jako skvělé dárky pro ženy i muže. A určitě nebudete proti, když pošeptáme, že jsou to parfémy cenově vlídné.

Vonný závoj z rozkvetlých třešní sakur

Třešňový květ, jasmín a tonkové boby vytvářejí svěží, optimistickou kompozici toaletní vody ESCADA Cherry In Japan z roku 2022. Mladistvý dámský doplněk oslavuje sladkou jarní vůni rozkvetlých třešní sakur. Pro Japonce je symbolem štěstí a důvodem k oslavám v ulicích a parcích, zbarvených v oněch dnech do růžova. Díky jásavě červené, trvanlivé toaletní vodě ESCADA Cherry In Japan si můžete vůni a energii rozkvetlých japonských třešní dopřát i v chladnějším ročním období. Pokud nevíte, co pořídit k Vánocům dospívající dívce, svěřte se do péče vždy trendy značky ESCADA. Ostatně, její doménou jsou i atraktivní dárkové kazety.

Šarmantní trio: jasmín, vanilka a kašmír

Osobnost sebevědomé, smyslné ženy dokonale podtrhne nadčasová toaletní voda GUESS Seductive, která má svůdnost už ve svém pojmenování. O široce dostupné vonné dílo plné půvabu a sex-appealu se kromě americké módní značky GUESS zasloužila parfémářka Veronique Nyberg. Nevtíravá toaletní voda GUESS Seductive vás provede vzrušující vonnou cestou od šťavnatého ovoce přes něžné bílé květiny ke sladké vanilce, hebkému kašmíru a kouřovému kadidlu. Korunou je přepychový, jemně zlatý design s černými detaily. Vězte, že toaletní vodě GUESS Seductive to bude pod stromečkem slušet.

Tenkrát, když noc voněla tabákem a kávou…

Víte, že muži mají zvlášť vyvinutou čichovou paměť a libují si ve spojování čichových podnětů s postelovými hrátkami? Chytrá žena toho využije ve svůj prospěch a daruje muži vůni, která rozbuší srdce obou zúčastněných. Určitě neuděláte chybu s dřevitě-aromatickou toaletní vodou Calvin Klein CK Free, svádějící bobulkami jalovce, hebkým semišem, tabákem, kávou či virginským cedrem. Už na první přičichnutí se společně ocitnete v Orientu, dějišti Pohádek z tisíce a jedné noci.

Erotizující tanec bergamotu a fialkového listu

Přímo vodopádem svěžesti je toaletní voda pro moderního muže JOOP! Wow! Fresh. Už v prvních minutách vtahuje silným bergamotem, listem fialky a levandulí. Následuje srdce s kořenitou pelargonií a královskou vanilkou. Dynamiku vonného díla umocňuje oranžově-bílé designové zpracování. A perlička: za tento uznávaný parfém zaplatíte méně než za sváteční večeři pro dva. Neváhejte a zajistěte si naše horké parfémové tipy, dokud jsou na skladě.