Bazény

Variantou, která přinese nejvíce osvěžení, ale je také prostorově nejnáročnější, je určitě bazén. Když zapomenete na zapuštěné bazény, na jejichž výstavbu je těsně před létem pozdě, ve výčtu zůstanou nadzemní bazény. Jejich nespornou výhodou je, že je dopoledne postavíte a odpoledne se může koupat celá rodina. Velmi přívětivá je i pořizovací cena nadzemního bazénu, pořídíte ho už za pár set, nebo tisíců korun.

Nafukovací vířivky

Na terase i malé zahrádce udělá nafukovací vířivka nejen spoustu parády, ale hlavně přinese moře relaxace. Teplota vody se dá pomocí ovládacího panelu jednoduše nastavit. Můžete si tak vybrat, zda se budete chtít zchladit, nebo pohodlně odpočívat v teplé lázni plné bublinek.

Vířivku nafouknete do pár minut, pak už jen napustíte vodu a můžete se koupat. Její velkou výhodou je snadná stavba i demontáž. Instalovat ji tak jednoduše můžete každý rok nebo při každém napouštění na jiném místě. Zároveň rozlohou zabere zhruba plochu do 4 metrů čtverečních.

Solární sprchy

Jistotou, kterou bez problémů vměstnáte na sebemenší pozemek, je solární sprcha. Můžete si vybrat takovou, jíž připevníte k podkladu natrvalo, nebo libovolně přemístitelnou. Oba typy pracují na stejném systému. Tedy směšování studené vody z vodovodního řadu a vody prohřáté slunečním zářením. Solární sprchu ocení jak milovníci otužování, tak i dovolenkoví požitkáři.

Hračky do vody

Co by to bylo za letní zábavu bez hraček a nafukovaček do vody? Tradiční kruhy a lehátka zná asi každý. Ale málokdo ví, že koupání si můžete zpříjemnit i plovoucí sítí na volejbal, basketbalovým košem, nebo chladicím boxem na občerstvení. Opalování si skvěle užijete z nafukovacího lehátka ve tvaru ovoce, jednorožců, plameňáků, nebo třeba fastfoodového jídla. A zásadně platí heslo, že čím bláznivější a originálnější, tím lepší! Doba, kdy byly nafukovačky považovány za čistě dětskou záležitost, je totiž už dávno pryč.

Kde vybírat?

Velký výběr bazénů, vířivek, solárních sprch i nafukovacích hraček za příznivé ceny poskytuje Marimex, obchod s více než pětadvacetiletou tradicí na českém trhu. Kompletní nabídku si můžete prohlédnout na www.marimex.cz.