Aby vaření byla pouhá radost

Připálené hrnce dokáží naštvat i toho největšího kliďase. Představte si, že si kuchař vymyslí naprosto skvělý recept, vrhne se na jeho přípravu, a nakonec ho musí vyhodit do koše, protože se mu všechno připaluje. Aby se tohle už nikdy nestalo, darujte svým blízkým titanový hrnec. Na jeho dno se nic nepřichytí, a to ani při malém množství tuku. Po vaření se jen jednoduše setřou zbytky, opláchne a je jako nový.

A co by to bylo za dobré jídlo bez lahodné tekutiny zvané víno? Ke každému pokrmu se hodí jiný typ. Například perlivé víno se úžasně páruje se sladkými dezerty. A to se v období Vánoc hodí.

Aby doma dobře bylo

Většina lidí si chce doma odpočinout. A k tomu se neodmyslitelně váže pěkné prostředí. V posledních letech je na vzestupu minimalismus v kombinaci s přírodou. Každý nemá možnost jít na procházku do lesa, takže pokud takového člověka znáte, domluvte se, jestli se mu nelíbí alespoň akvarijní set. Pokud se nechce starat o rybky, nemusí. Akvárium může být jen krásná dekorace plná rostlinek, bublinek a různých doplňků, např. barevného osvětlení.

Kromě akvária se atmosféra přírody dá vyvolat i pomocí fotoobrazu. Najděte krásnou fotku přírody - lesa, moře, oceánu, louky, hor nebo zvířat a nechce ji vytisknout na velké fotoplátno. Díky vám se darovaný při pohledu na obraz ztratí v zpomínkách a fantaziích a odpočine si od rušného města a práce.

Vstup jen pro dospělé

Obdarovat zamilované páry je občas pěkná fuška. Mají oči jenom pro sebe a na materiální dárky je moc neužije. Pokud je podarujete kousky, se kterými si mohou společně hrát, to bude jiná.

Říká se, že láska prochází žaludkem. V tom případě nesmí chybět lahodná luxusní čokoláda. Víte, že je kakao přírodní afrodiziakum? Navíc zvyšuje libido.

Noční cesty často vedou do postele. Kdo si přeje, aby mu v ní byla zima a měl zmrzlé všechny končetiny? Asi nikdo. Darujte jim mikroplyšové povlečení. V zimě je to ideální dárek pro rychlé zahřátí, stačí vlézt pod peřinu.

Nebudeme si lhát. Zamilovaní lidé v posteli karty nehrají. Spíš ocení lubrikační gely značky Pjur. Je s nimi opravdová zábava, takže jestli své kamarády neuvidíte několik týdnů, nemějte jim to za zlé. Prostě ještě nemají dost.