Herečka Magdalena Zimová roky bavila diváky jako sestřička Míša v superúspěšné Ordinaci v růžové zahradě, její doménou je ale divadlo – do jednoho pražského patří už dvaadvacet let a vidět ji aktuálně můžeme hned v jedenácti různých představeních. Málokdo ví, že ve stejném divadle působí i její bratr a protože neplní stránky bulvárních médií, leckdo netuší, že kromě "velkých" dětí s prvním manželem Karlem Zimou má s novým partnerem osmiletého syna, a že tahle kreativní žena taky velmi slušně rozumí módě a divadelním kostýmům. Nechybělo moc a její kolekce se prodávaly ve slavném londýnském obchodním domě.

Herec, spisovatel, pedagog a majitel ostravského divadla Mír i spoluzakladatel Tří tygrů, jejichž show bavily na internetu skoro celou republiku. S Albertem Čubou se při rozhovoru sešla Hanka Halfarová, aby zjistila, jaký humor je mu blízký, co říká jeho aktivitám manželka lékařka i jak na tatínkovu stoupající popularitu reagují jeho děti.


Láska se neptá a do svatby se tak nehrnou jen mladí, ale i starší a pokročilí. Zatímco vymyslet svatební dar pro snoubence kolem dvaceti-třiceti let bývá hračka, vybrat ho snoubencům, kteří všechno mají a "nic nechtějí", je mnohem větší oříšek. A tak jsme se ho pokusili rozlousknout, kdyř tu máme ten lásky čas.