Ať už jsou audioknihy vaším oblíbeným společníkem, nebo se stále odhodláváte vyzkoušet, zda vás budou bavit – teď máte jedinečnou příležitost udělat si radost a ušetřit. Na největší audioknižní platformě v Česku Audiotece totiž probíhá Audiobraní, které přináší za poloviční cenu pestrý mix titulů. Jejich poslech vám zpříjemní cestu do práce, úklid i odpočinek. Můžete se díky nim zasnít, pobavit, inspirovat, prožít příjemné napětí nebo pracovat na svém rozvoji. Zastoupeny jsou totiž žánry od oblíbených detektivek a thrillerů přes fantasy, faktografická díla až po klasiku.

Nové formáty a efekty, které vás vtáhnou do děje

Audio obsah navíc otevírá stále nové možnosti zábavy. Jedinečný zážitek vám dopřejí tituly v takzvaně superprodukčním zpracování. To na vás díky originálním efektům a špičkovým výkonům prvotřídních herců udělá mimořádný dojem. Přibývají i nové žánry, od zábavných či populárně naučných audioshow až po audioseriály – komediální, detektivní i mystické. I tyto tituly mají v Audiobraní své zástupce.

Jakmile si je pořídíte, snadno si audioknihy přehrajete ve svém mobilu či tabletu, a to prostřednictvím aplikace Audioteka. Ta je ke stažení zdarma a k dispozici je jak pro iOS, tak pro Android.

Nepropásněte slevy 50 %

Audiobraní potrvá až do 27. 9. 2022. Tituly zařazené do akce se ale mění každý týden, takže je lepší web Audioteky sledovat průběžně, abyste žádný zajímavý nezmeškali. Z audioknih, které jsou v nabídce právě teď, patří k našim tipům tyto:

Jiří Havelka: Agent

Tento dokumentární audioseriál se stal Audioknihou roku 2021. Vypráví mrazivý příběh posledních dní života bývalého ruského agenta a nekompromisního Putinova kritika Alexandra Litviněnka. Mapuje dobu, kdy marně bojoval s následky otravy a zároveň pátral po tom, kdo za ní stojí. Autor a režisér Jiří Havelka s posluchači sdílí i citace z materiálů, které dosud nebyly do češtiny přeloženy nebo umělecky zpracovány. V hlavních rolích excelují hvězdy Dejvického divadla v čele s Jaroslavem Pleslem, Klárou Melíškovou, Ivanem Trojanem a Martinem Myšičkou.

Walter Isaacson: Prolomený kód života

Od autora bestsellerů Leonardo da Vinci a Steve Jobs pochází strhující příběh o tom, jak nobelistka Jennifer Doudnaová a její kolegové rozpoutali revoluci, která nám umožní léčit nemoci, bojovat s viry a mít zdravější děti. Když jí středoškolský poradce tvrdil, že se dívky na kariéru ve vědě nehodí, neposlechla ho. Nakonec Jennifer Doudnaová a její spolupracovníci vynalezli jednoduchý, ale převratný nástroj na modifikování DNA, známý pod zkratkou CRISPR. Příběhem provází příjemný hlas Ondřeje Nováka.

Michelle Obamová: Můj příběh

Bývala první dáma Spojených států v tomto příběhu líčí počáteční léta svého manželství, kdy se snažila sladit práci a rodinu se strmě stoupající politickou kariérou svého muže. S grácií, humorem a nevídanou upřímností nabízí sugestivní pohled do zákulisí chvil, kdy její rodina vstoupila na světovou scénu, i na osm historických let, jež prožila v Bílém domě. Zároveň nechává nahlédnout do duše jedinečné, průkopnické osobnosti, která se snaží žít nearanžovaný život a své síly i hlas propůjčuje do služeb vyšších ideálů. Ve skvostném podání Zuzany Stivínové.