Pondělí 31. 1.

Měsíc ubývá v Kozorohu. Dopřejte si saunu a koupele s bylinkami. Dbejte na přísun vápníku, a pokud trpíte bolestí kolen, uvařte si čaj z řebříčku, který vylouhujete.

Úterý 1. 2.

V 6.46 nastane novoluní a Luna se přesune do Vodnáře v 10.43. Vyrobte si domácí limonádu – dvě lžíce jablečného octa rozmíchejte v půllitru vody a přislaďte medem.

Středa 2. 2.

Měsíc se nachází ve Vodnáři. Zkuste jednoduché cvičení na křečové žíly. Každý den pět až patnáct minut pokládejte nohy na zeď. Oživíte tím tělo, mysl i ducha.

Čtvrtek 3. 2.

Luna se ve 12.00 přesouvá do znamení Ryb. Vhodná je reflexní masáž nohou, kterou samozřejmě nejlépe dostanete u odborníka. V každém případě pečujte o svá chodidla i doma. Nohy koupejte v bylinkové vodě a také kruťte prsty u nohou. Lymfa je velmi důležitá, protože odvádí odpadní látky z těla ven, pak se cítíte lépe. Proto péči o ni nezanedbávejte!

Pátek 4. 2.

Měsíc dorůstá v Rybách. Pomáhejte tělu jemnou masáží chodidel. Stlačujte body na palci a ostatních prstech, blahodárné výsledky těchto procedur se dostaví velmi brzy.

Sobota 5. 2.

Luna se přesouvá do Berana. Nejdůležitější funkcí mozku je paměť a s přibývajícím věkem se zhoršuje. Musíte ji procvičovat – studujte, luštěte křížovky a rébusy.

Neděle 6. 2.

Měsíc se nachází ve znamení Berana. Trénujte svůj mozek, dokud je čas! Dbejte na dostatečný spánek, pohyb, meditaci, vyváženou stravu, ale i důležitý pitný režim.

Zdroj: E.M.A. Europe