Pondělí 18. 7.

Měsíc ubývá v Rybách. Vyzkoušejte reflexní masáže nohou a pečujte o své nohy. Jsou důležité, celý den vás všude nosí. Chodidla masírujte zahřátým rostlinným olejem.

Úterý 19. 7.

Luna se ve 13.17 přesouvá z Ryb do Berana. Postarejte se o své tělo i mozek. Dejte mu to, co potřebuje – výživu, kyslík, odpočinek. Zhluboka dýchejte a meditujte.

Středa 20. 7.

Měsíc ubývá v Beranu. Nechte si udělat peeling a ošetřit akné. Na deprese je vhodná kyselina listová, kterou najdete ve fazolích, špenátu a listové zelenině.

Čtvrtek 21. 7.

Luna se přesouvá do Býka ve 20.23. Na záněty v ústech jsou vhodné potraviny bohaté na antioxidanty. Najdete je v brokolici nebo černém rybízu, cibuli i jablkách.

Pátek 22. 7.

Měsíc se nachází v Býku. Navštěvujte pravidelně zubního lékaře a nezapomeňte ani na zubní hygienu, kde vám vyčistí plak, který se vám samotným nepodařilo odstranit.

Sobota 23. 7.

Luna ubývá v Býku. Máte-li pocit, že se topíte v problémech, věřte, že život vám nepřinese nic, co nejste schopni zvládnout. Poučte se z chyb a neopakujte je!

Neděle 24. 7.

Měsíc se přesouvá z Býka do Blíženců v 7.11. Pečujte o své ruce, dopřejte si masáž celého těla, zajděte do sauny a perličkových koupelí. Udělejte si den jen pro sebe a pečujte o svoji fyzickou i psychickou schránku. Pro mozek je důležitý i kyslík. Kontrolujte si u procházek držení těla, zhluboka dýchejte a věnujte svému dechu plnou pozornost.

Zdroj: E.M.A. Europe